A poznámka speciálně pro Kryštofa: takovou prasárnu jako čirý kryty přes obyč paraboly bych si na auto nikdy nedal

Mě se odrazky taky nelíbí a zase to lepit a kuchat a bůhví co, na to jsou ty blikny fakt dost drahý. Jestli si jednou najdu nějaký prachy na to abych koupil origo čirou, tak taky nevim co s tim budu dělat.dali píše:Bohužel mám problém s oranžovýma odrazkama, který si nejsem jistej jestli bych vydejchal, a za prachy který origo čirý blinkry stojí se mi to zkoušet nechce. Problém je že neexistujou perfektně čirý blinkry bez odrazek. Ty přivotuzený od scantune, to neni ono, tam se mi zas nelíbí ta "čočka" před žárovkou. Takže nejmenší zlo je nechat blinkry starý a užívat si svítivosti čirých světel.
Záviťák moc příjemnej, tak jak to teď mám nastavený je to hodně komfortní a zároveň to na silnici sedí. Jediný s čím si to neporadí je sled po sobě jdoucích dilatačních spár, třeba tak jak to bylo na D1 okolo Jihlavy, je otázka co by ale na tom dělalo normální auto.
Habene, nanokosmetika od Turtlewaxu... ale ve finále je to prostě jen hodně moc hodin dřiny při leštění a mytíHaben píše:Chase, moooc hezka dynamicka fotka i ta druha u stareho bydlenino a vysvetli mi, jak to delas, ze se ti ta modra porad tak leskne
Dejw22 píše:Tak se taky musím pochlubitTy 19ky na tom vypadají fakt dobře, ale zůstanou na C70, na V70 jsou nově Amalthey ( víc fotek v mé galerii )
a nebo nooUrvanej píše:Vypadá že spíš "z okna"
tak to asi naseruHaben píše:A prší? Jinak mě nasereš
Uživatelé procházející toto fórum: Deshi