LED žárovky

jak si doma vyladit motor apod.
  • Autor
  • Zpráva
Munga
Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17

LED žárovky

Příspěvek od Munga »

Ty led do dálek legální? To koukání do 2barev při dálkách mi také vadí ale halogeny v dálkách jsou vidět a tam si nehomologované led dát netroufnu kůly pojistce. V tom xenonu tu led nevidíš tak je větší šance při kontrole kdyby něco.

jirkaTDI
Vůz: V70 II D5 120kw 2004

LED žárovky

Příspěvek od jirkaTDI »

Po 11 letech musí byt vybojky dávno po smrti. Ja je měním preventivně po 3 letech (cca 100-120t. Km) a rozdíl je dost znatelný.
Jinak jsem se xenony taky spoko a to mám ještě oldschool provedení v parabole. Oproti dnešním autům to svítí stále důstojně a je to za me příjemnější na oči než LED.

Tod2
Vůz: S80 D5244T 120kW AT MY06

LED žárovky

Příspěvek od Tod2 »

Přesně, taky xenon s parabolou a čirým sklem a svítí to líp než lecktera nová auta.

Giew
Vůz: S80 II 2008, M66, 2.5T Stage 2 170kW

LED žárovky

Příspěvek od Giew »

Munga píše: včera, 21:16 Ty led do dálek legální? To koukání do 2barev při dálkách mi také vadí ale halogeny v dálkách jsou vidět a tam si nehomologované led dát netroufnu kůly pojistce. V tom xenonu tu led nevidíš tak je větší šance při kontrole kdyby něco.
Led do dálek určitě není legální, ale když jsem se ptal na stk, jestli si to mám přehodit než tam pojedu, tak říkal, že ne, že oni to neřeší. Jo, kdyby něco, tak by s tím mohl být problém, ale já si havarijko rozhodně neplatím.

Zpět na „Jak co vyladit???“