LED žárovky
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17
LED žárovky
Ty led do dálek legální? To koukání do 2barev při dálkách mi také vadí ale halogeny v dálkách jsou vidět a tam si nehomologované led dát netroufnu kůly pojistce. V tom xenonu tu led nevidíš tak je větší šance při kontrole kdyby něco.
-
- Vůz: V70 II D5 120kw 2004
LED žárovky
Po 11 letech musí byt vybojky dávno po smrti. Ja je měním preventivně po 3 letech (cca 100-120t. Km) a rozdíl je dost znatelný.
Jinak jsem se xenony taky spoko a to mám ještě oldschool provedení v parabole. Oproti dnešním autům to svítí stále důstojně a je to za me příjemnější na oči než LED.
Jinak jsem se xenony taky spoko a to mám ještě oldschool provedení v parabole. Oproti dnešním autům to svítí stále důstojně a je to za me příjemnější na oči než LED.
-
- Vůz: S80 D5244T 120kW AT MY06
LED žárovky
Přesně, taky xenon s parabolou a čirým sklem a svítí to líp než lecktera nová auta.
-
- Vůz: S80 II 2008, M66, 2.5T Stage 2 170kW
LED žárovky
Led do dálek určitě není legální, ale když jsem se ptal na stk, jestli si to mám přehodit než tam pojedu, tak říkal, že ne, že oni to neřeší. Jo, kdyby něco, tak by s tím mohl být problém, ale já si havarijko rozhodně neplatím.Munga píše: včera, 21:16 Ty led do dálek legální? To koukání do 2barev při dálkách mi také vadí ale halogeny v dálkách jsou vidět a tam si nehomologované led dát netroufnu kůly pojistce. V tom xenonu tu led nevidíš tak je větší šance při kontrole kdyby něco.
-
- Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify
LED žárovky
Zatím mi není jasné, co znamená ten uváděný výkon u těch LEDek, co se dávají místo HID. Když tam píšou třeba 250W, to je jako příkon? A co tomu říká ten balast? ten to jako vydrží, když normální příkon je 35W?
-
- Vůz: XC70 D5 2008
LED žárovky
Já teď nějaký LEDky řešil, teda domů, ale těch 250W je podle mě alternativa k běžné žárovce, tak to aspoň někteří uvádí u těch do domu.
-
- Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify
LED žárovky
Jj, tam je to jednoznačný. Uvádí se ekvivalent, ale u těch automobilových mi to není jasné. Ale klidně je možné, že je to něco vycucané z prstu pro marketingové účely.
-
- Vůz: XC70 D5 2008
LED žárovky
Podle mě to tak bude, vzali svítivost a převedli na klasiku no.