Haben píše: 06 kvě 2021 08:58
Podle otáčkoměru je to nějaká D???? O jakou motorizaci konkrétně jde? Žena doma začala přemýšlet, že by chtěl zase nějaké peníze utratit a že V40 je hezká

jinak přidej více foto
Edit: ha, zvětšil jsem foto a už to vidím. D3. Jak to jezdí? K čemu bys dynamiku a žravost přirovnal? Jak se chová AT?
Co tam máš za audio? Jak to hraje?
Ano, vyčetl jsi správně

Je to D3, automat. předokolka. Dívali jsme se po AWD, ale ta byla jenom u 2.0 a 2.5 turbobenzínu. "Obyč" V40 jsem nechtěl. Přestěhovali jsme se chtěl jsem CC, je vyšší, hezčí. Bylo tam tolik změn oproti klasické V40, že to bylo prodáváno taky jako samostaný model. Však klidně zase dojeď, můžeme se projet stejně jako když jsi sháněl C30
Hledal jsem auto co bude mít pořádnou výbavu, takže veškeré asistenční prvky, bufík, výhřevy předek/zadek, volvo on call... Na středové konzole chybí jenom automatické podélné parkování. Ono ty CC jsem i relativně dražší, než klasické, ale podle mě to za to stojí. Audio tam je klasické, pepu a ludvu to nemá.
Na testy spotřeby a dynamiku je zatím ještě brzo. Jel jsem s tím defakto jenom Brno - Frýdek Místek, ale rozhodně jsem si nepřipadal jako brzda. A to jsem zvyklý na svoji V70 D5 s Polestarem. Ano, má to méně koníků ale nevadílo mi to. Ono si ten motor ještě asi trošku sedne a spotřeba / hlučnost se trošku utřepe. Přecejenom to bylo celý rozebraný.
Jenom je to auto na dálnici ( nad rychlostním limitem ) o dost hlučnější než V70, je to prostě nižsí model a dává to smysl. Ale v rámci pravidel provozu je to fajn, pohodlné. Žena po přechodu z C30 úplně happy a to je hlavní.