Nicméně u koupi 17 let starého auta v ceně 1300 Eu se musí počítat s investicemi jen do spotřebáku v ceně vozu. Případné další náklady už jsou loterie.
Moc nechápu ale koupi poškozeného auta (nevyjelo na kamion) takhle zprostředkovaně na dálku

A ty mas jakou hodnost?Michl píše:Po bitvě jsou všichni generálové.
Nicméně u koupi 17 let starého auta v ceně 1300 Eu se musí počítat s investicemi jen do spotřebáku v ceně vozu. Případné další náklady už jsou loterie.
Moc nechápu ale koupi poškozeného auta (nevyjelo na kamion) takhle zprostředkovaně na dálku
No ono obcas je to pristup firmy, nekdy jednotlivce.Zajsoft píše:Kolik, ze to ma vlastne najeto?
No tim si mel onehda, kdyz jsi se tu poptaval zacit...zvedavec píše:Najeto to má cca 280 000,-
Stejně by se mě asi nejvíc líbila varianta přestavba na manuál. Až přijdu domů tak se podívám do techničáku, jestli je tam ten automat napsanej.
Mám pocit že už to tady někdo řešil, jen nevím s jakým výsledkem.
Fí ha, tak tohle je setsakra lákavá varianta. Jen je tady ještě jeden problém, i když nebude převodovka zapsaná v TP. Je tady ještě VIN a ten se vyslovuje naprosto jasně.Zajsoft píše:No tim si mel onehda, kdyz jsi se tu poptaval zacit...zvedavec píše:Najeto to má cca 280 000,-
Stejně by se mě asi nejvíc líbila varianta přestavba na manuál. Až přijdu domů tak se podívám do techničáku, jestli je tam ten automat napsanej.
Mám pocit že už to tady někdo řešil, jen nevím s jakým výsledkem.
Pacz to bych Ti napsal(stejne jako sem psal, ze tyhle prevodovky umirali v T6 na vykon, ale ne zde),
ze to jsou KM, kdy uz to taky muze mit prevodovka za sebou, zalezi jak se k ni kdo choval ridicsky, i servisne(hlavne olej, ze...),
Pacz nekteri ji odrovnali za 150-200km, ale jsou taci, co jim ve 400KKM stale slouzi...
No kdyby nahodou jsi ten manual nemohl sehnat, tak se mi jeden jeste vali presne z tohodle auta doma
Ja sice MT moc nemusim, ale jinak s timhle motorem v MT byla docela dost sranda, no...
Pripadne tu mam komplet elektriku, jednotky, etc, jeste na aute, chybi jen motor...
VIN: YV1TS97C2X1048929
zvedavec píše:Fí ha, tak tohle je setsakra lákavá varianta. Jen je tady ještě jeden problém, i když nebude převodovka zapsaná v TP. Je tady ještě VIN a ten se vyslovuje naprosto jasně.Zajsoft píše: No tim si mel onehda, kdyz jsi se tu poptaval zacit...
Pacz to bych Ti napsal(stejne jako sem psal, ze tyhle prevodovky umirali v T6 na vykon, ale ne zde),
ze to jsou KM, kdy uz to taky muze mit prevodovka za sebou, zalezi jak se k ni kdo choval ridicsky, i servisne(hlavne olej, ze...),
Pacz nekteri ji odrovnali za 150-200km, ale jsou taci, co jim ve 400KKM stale slouzi...
No kdyby nahodou jsi ten manual nemohl sehnat, tak se mi jeden jeste vali presne z tohodle auta doma
Ja sice MT moc nemusim, ale jinak s timhle motorem v MT byla docela dost sranda, no...
Pripadne tu mam komplet elektriku, jednotky, etc, jeste na aute, chybi jen motor...
No v tom případě by se jednalo o vyloženě splněný sen a já určo zájem mám. Vlastně tím pádem potřebuju úplně všechno co je k té přestavbě potřeba.zvedavec píše:Fí ha, tak tohle je setsakra lákavá varianta. Jen je tady ještě jeden problém, i když nebude převodovka zapsaná v TP. Je tady ještě VIN a ten se vyslovuje naprosto jasně.Zajsoft píše: No tim si mel onehda, kdyz jsi se tu poptaval zacit...
No od té zmíněné firmy. Oni auta vykupují a prodávají bazarníkům po celé EvropěTod2 píše:hele a od koho jsi to teda vlastně koupil? nebo jakou roli v tom má ta zmíněná firma?
Jo máš pravdu že ve velkým techničáku převodovka zapsaná není, takže sláva můžem přehazovat.Zajsoft píše:A nebo si tu prevodovku muzes taky pripadne zrepasovat sam, ze... Ona to zas az takova veda neni, kdyz se udela komplet rozborka/sborka, akorat holt na tom clovek spali treba placnu 5-10x vic casu(mysleno vcetne studovani dokumentaci, for, schaneni dilu, etc...), nez kdyz to bude delat nekdo koho to zivi... A i Ti co to delaj, ale nechtej, by to pravdepodobne udelali, vse je otazka motivace/ceny...
Jinak pokud vim, tak aktualne se v CR uz prevodovka do TP nezapisuje.
VDASH obsahuje moznost zmeny prevodovky, takze bych vznesl dotaz na D5T5/ARD...
To jako myslíš že to nebude fungovat ?volvoperformance píše:Moc tomu nerozumím, ale není menší zlo ozelet peníze a koupit si druhé plně funkční auto?
Netuším co je to skill ?shaman píše:Pokud si to neumis udelat sam a nemas dilnu, vercajk a skill,
tak to bude budto extreme drahy, nebo nepovedeny.
aha takže nevíš, jen tipuješ. No to mě moc nepomohlo.shaman píše:No jak myslis.
Taky jsem zvedavej na prubeh
a hlavne vysledek.
Uživatelé procházející toto fórum: spy