Jeste to nemam dobre
Zkousel jsem jestli tam jde proud a vsude jsem nameril plus i minus takze predpokladam, ze po elektru vse bude dobre. Ikdyz nevim ktery pin by mel davat minus atd. Je mozne, ze vadny ovladac u ridice bude delat bordel, ze nepujde otevrit okno u ridice nebo jit po motorku?
Dva ovladace jsem vycistil, promazal a furt nic. Okno u spolujezdce nejde ani od ridice ani ze svojeho ovladace. Vcera jsem vyndal motorek, profoukl, podival na nej, ale ja tam nic nevidim. Dam to dokupy a ejhle, spolujezdcovo okno sjelo dolu, ale nahoru uz nechtelo jet. Tak zase rozdelat. Proste to tahalo okno jen dolu a to z mojeho ovladace i ze svojeho. Zkusit sehnat treti ovladac nebo neco jine?
Tak jak jsi dopadl?:D
Dnes se mi taky vyskytl problem. Kdyz jsem u ridice stahoval okno, sjelo tak tri milimetry a pak uz nereagovaly tlacitka u ridice, ani na predni ani na zadni okna (zamknout tlacitkem jde).
Ovladaci tlacitka ani nesvitily. Kdyz jsem otevrel dvere, tak svitily, ale nefungovaly. Pomackal jsem svazek u pantu dveri (konektor normalne usazen) a pak to jakz takz fungovalo. Znamena to teda, ze tam nekde bude jen spatny dratek, nebo to muze byt i neco jineho? Vcera jsem byl na mycce, ze by se dostala do konektoru voda?