tohle bude asi jedina mozna varianta, jak bych mohl ziskat naklonnost k automatum..::Philip::.. píše:tymon: upravte sw pro Volvi automat a bude to.

tohle bude asi jedina mozna varianta, jak bych mohl ziskat naklonnost k automatum..::Philip::.. píše:tymon: upravte sw pro Volvi automat a bude to.
m.j. ok2ucx uz do toho koukal, co by s tim slo delat..::Philip::.. píše:tymon: upravte sw pro Volvi automat a bude to.
to je pekna blbost..::Philip::.. píše:Daniel74: jel jsem s V70 III 2.4D 120kw a V70III D5 136kw a ta 120kw neni o tolik horsi.
edit: sorry, nevsimnul jsem si, ze srovnavas III radu 120kW vs. 136... tam nemam srovnani, takze nevim
asi urcite by se dalo, ale momentalne se zamerujeme jen na naftuDanniel74 píše:Co zkusit trochu nakopnout ty 13let staré atmo koníky. Dá se něco vymyslet?
co mas konkretne na mysli? jako ideovy postup preprogramovani ridici jednotky motoru?Danniel74 píše:Jaký by byl ideový postup? Netahám konkrétní rozumy, abych to pak sám někde bastlil, jen rámcově, jde to a jak??
tak nova D5, to je uplne jine kafeiRRes píše:Nova D5 s Polestarem 169kW mi v 4x4 automatu, zere 7,5 lhostejno kde jedu. Nahradni D3 co ted na chvili mam jezdi dalnici za 6,5 ale mesto za 8,5. Co se tyce prevodovky a nahle potreby rychle predjizdet. Musis hodit pakou na bok do Sportu, stejne tam ale mala dira je
Většinou spěchám, mám toho moc a nestíhám. Vadí mi loudalové, které potřebuji velmi rychle předjet a neohrozit ani sebe ani je. Na druhou stranu mě to baví.Urvanej píše:Dane ještě si ujasni, zda chceš svižnou jízdu, tzn. když někam spěcháš, abys tam byl rychle, nebo si jízdu užívat, tzn. když už někam jedu, tak chci aby to byla sranda a těšil jsem se i na jízdu samotnou.
Z toho co tu zatím píšeš mi připadá, že se spíš chceš rychle přepravovat mezi místy A a B a pokud možno co nejlevněji... žádná touha po fun factoru.
nekde tady jsem cetl, ze dost koni pochcipa diky pricpanymu katu. takze mozna vycistit (jestli nejak jde), pripadne vymenit za sportovni by ho mohlo trochu probrat a zaroven sundat spotrebu.Danniel74 píše:Ještě jedna kacířská myšlénka pánové: 2,9 bez turba, 220 t. km (km sedí).
Co zkusit trochu nakopnout ty 13let staré atmo koníky. Dá se něco vymyslet?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]