Optimálně se domluvit v nějakém dnes moderním detailingovém centru, kde ti to dají do pucu celý komplet, včetně nějakého tvrdého fosku třeba.
a propopython.p píše:Jestli je to jen jedna vrstva laku, tak to vem růčo nějakou leštěnkou, to by mělo jít. Pokud bys bral brusku, tak nic proti, ale bylo by lepší kdyby to vzal do ruky někdo zkušenější.![]()
Optimálně se domluvit v nějakém dnes moderním detailingovém centru, kde ti to dají do pucu celý komplet, včetně nějakého tvrdého fosku třeba.
Prosím už na nic nešahej.Ejdou Rotacak píše:Kucíí, jak z toho ven?
Když máš vozový park ve stavu 1A, tak nic nepotřebuješ!yoby píše:a mě nic nepřivezl
Basstl píše:Neznám stav 1A. Furt něco potřebuju.
Momentálně objednány poloosy a ostrá vačka na Dunkelrot, silentbloky na pracanta, intercooler na cabrio...
Tobě jsem přece přivez Kájinu, příště ti ji tam fakt na ten víkend nechám, to bude teprve PUNK FORskoroEVER!yoby píše:a mě nic nepřivezl
Mám 5 aut a většinou postupuju podle předem naplánovanýho seznamu, tak toho fakt není málo... a to jsem ještě nezačal s eRkem.PetrXC70 píše: Ty ty díly měníš preventivně po 10tis. km, jinak to není možný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé