Na ty uvodni strance, nahore pod kolonkou "communication tool" mate polozku "read vehicle". Na to kdyz kliknete, nemusite nic vyplnovat rucne, samo si to nacte. Samozrejme po spravnym regionalnim loginu.
_________________ Volvo V50 2.0 D3 D5204T5 110kW, Business Pro Edition, Ice White, str. week 2012/13 (MY2012) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ex.: Volvo V50 1.6D D4164T 80kW, Summum, Titanium Grey, str. week 2005/46 (MY2006)
Jestli ti to nenačítá tak je něco blbě, né? Nemáš blbě region? Mě se zatím všechna auta, která se načetla, zobrazila. Nejstarší bylo, tuším, 1999 XC70. Starší to neumí načíst.
Nacte vin, chassis, model, rok. Rucne volim motorizaci, prevodovku, steering, body style. Prihlasuju se na ctyrku. To je myslim Evropa. Myslel jsem, ze to tak ma byt. Proste dovyplnit rucne.
_________________ V60 MY18 112kW man, V70I 1999 2.5TDI 103kW man
Je to auto od auta. Mne to taky u moheho nenacte prevodovku a body style.
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Chodí vida aj s IE11 na 32 bit W7 profesionál? Lebo keď IE11 odinštalujem zostane mi IE8 a nedarí sa mi nainštalovať IE9. Teda ešte som vidu neinštaloval teraz mi prišla kocka ale chcem sa vyhnúť problémom pri inštalácií.
Včera jsem udělal zjištění, že když se přihlásím jako "4", tak nemám v seznamu auta, která jsem dělal jako "admin". Asi to není důležité, ale je dobré to vědět.
Tak jsem to prubnul a povedlo se mi nainstalovat Vidu na noťas s Windows 10 Enterprise (ekvivalent Pro) i s IE 11 přesně podle návodu viz odkaz níže. DICE ovladač se nainstaloval v pohodě, jen jsem musel vyřešit často řešené křížky v různých oknech IE, to je v tom návodu taky dole v Troubleshooting. I pouhá Vida je super věcička, jen škoda, že není v češtině.
Ahoj! Už se to tady asi řešilo, ale potřeboval bych při otevírání Vidy do okénka "Communication tool" (má se tam objevit-DICE....nástroj, číslo ovladače atd...)dostat ten dice-ovladač. Někdo říká, že se tam objeví autom. po instalaci. Někdo říká, že je třeba dice připojit do auta-na 12V. Má někdo přesnou odpověď? (Na čínským videu to tam už Číňan má a ukazuje to jen ve "správce zařízení", jako důkaz, ale vysvětlení žádný). Moc děkuji za odpověď. Tomáš.
Ahoj! Nemáš, prosím, stručnej návod na měnění bin. hodnoty "celkově"-pro všechny-typu: 1. v registrech jdi do tohohle soubotu(to jsi už napsal v poho.) 2. zadej tento název, tuto bin.hodnotu (např. - 00000001) 3. pokud máš tento pc (Win 7 64bit) zadej hodnotu jinde atd... Díky. Tomáš. P.S. Zkoušel jsem vše, ale bohužel to furt nejde!!!
Myslím, že prostor pro experimenty tu jistě je. Otázka, kolik času a úsilí tomu chceš věnovat? Resp. smazat chyby umí kdeco, včetně různých univerzálů jako WOW, CarCDP+ atd., které stojí méně než totok.
Pokud chceš i chyby číst (a snažit se je i nějak interpretovat), tak nejmenovaná originální diagnostika se v pohodě instaluje na Win7 SP1/64bit, umí se i Win10/64bit.
Obojí 32bit by taky nemělo dělat problémy...
Čím čistější instalace Win, tím méně trablů. Lze to dát i do virtuálů, jen asi trochu utrpí performance?
Mám taky jeden dotaz. Už druhé auto se mi nepovedlo napíchnout. Diag píše že mám buď auto starší 1999 nebo je vadná CEM. Jinou diag auta šla napíchnout. Nějaké nápady?