jinak tchán teď pořídil XC60 T6, taky původem pro americký trh, ale do ameriky se nikdy nedostala a má to taky docela zvlášnosti ve výbavě

Ta díra do boku origo je, ale patří do ní výstupek na o-kroužku.Jakub Svoboda píše: 10 led 2023 11:46 To je O krouzek z metráže či co? Co ta díra do boku? To asi neni origo.
Pep píše: 10 led 2023 21:29 To mi připomíná, jak jsem v tomto vyhlášeném servisu kupoval S60 T5, která tam od dovozu do ČR jezdila. Auto ani ne 2 měsíce po technický mělo na stejné nápravě 2 naprosto odlišné pneumatiky, spodek auta zblitej od servo oleje. Na otázku, jak to může mít čerstvou technickou mi bylo jednatelem útočným a arogantním tónem odpovězeno: ,,To jako říkáte, že falšuju technickou?!”. Na otázku, jestli auto bylo bourané mi bylo odpovězeno, že o tom neví. Několik měsíců na to, když jsem měnil přední nárazník, jsem zjistil, že nárazník byl na pár místech přivrtán vruty, čelo mělo na sobě fixou napsáno V70 II a z takové té “rozpěry” mezi nosníky se odlupoval černý lak, pod kterým byla červená.
Jinak k autu:
Super vidět další SI6 P3 na fóru. A ta barva vypadá fakt dobře, jak už zde bylo zmíněno. Btw neplánuješ na zadní vrata R-Design křídlo? Myslím, že by tomu sedlo. Viz https://www.drive2.com/l/567362019779412614/
R-Design křídlo je nějaké jiné než třeba tohle? https://vparts.se/de/volvo-xc70/xc70-08-16/styling/vingar/vinge-till-volvo-v70-xc70-08-premium-14090101.htmlChase píše: 10 led 2023 22:53Pep píše: 10 led 2023 21:29 To mi připomíná, jak jsem v tomto vyhlášeném servisu kupoval S60 T5, která tam od dovozu do ČR jezdila. Auto ani ne 2 měsíce po technický mělo na stejné nápravě 2 naprosto odlišné pneumatiky, spodek auta zblitej od servo oleje. Na otázku, jak to může mít čerstvou technickou mi bylo jednatelem útočným a arogantním tónem odpovězeno: ,,To jako říkáte, že falšuju technickou?!”. Na otázku, jestli auto bylo bourané mi bylo odpovězeno, že o tom neví. Několik měsíců na to, když jsem měnil přední nárazník, jsem zjistil, že nárazník byl na pár místech přivrtán vruty, čelo mělo na sobě fixou napsáno V70 II a z takové té “rozpěry” mezi nosníky se odlupoval černý lak, pod kterým byla červená.
Jinak k autu:
Super vidět další SI6 P3 na fóru. A ta barva vypadá fakt dobře, jak už zde bylo zmíněno. Btw neplánuješ na zadní vrata R-Design křídlo? Myslím, že by tomu sedlo. Viz https://www.drive2.com/l/567362019779412614/
Kridlo je jasne, jen kde ho vzit a nekrast?Nerostou.
To je fakt, posledně skládal ze dvou aut jedno.Dodike 850 píše: 24 bře 2023 16:53 KA-TA-STRO-FA !![]()
tomu fuserovi z Bratislavy by som nedal opravit ani kolo ne to este auto![]()
Tak to sa ti cudujemPetr Marek píše: 24 bře 2023 17:56 Kdybych to neměl přes 300 kilometrů jednu cestu, tak bych tam dával auto na servis velice rád!![]()
Presne a ako to vyzera
Cisla dam ked budem znova v praci. Aktualne som PN. A cena bola tusim 77€ /kusJakub Svoboda píše: 24 bře 2023 18:39 Hod sem prosim PLS objednaci čísla prednich brzdičů. A co vubec stali?
XC60 ma rovnaky system takze ano je to PnP ale Matej pokial si dobre pamatam tam ma velke brzdy.PINĎABC píše: 24 bře 2023 19:01 Dal bych přední brzdiče rovnou z xc60. Ono to pak fakt brzdí a je to pluging play nebo jak se to píše.![]()
ako som slubil cisla brzdicovJakub Svoboda píše: 24 bře 2023 18:39 Hod sem prosim PLS objednaci čísla prednich brzdičů. A co vubec stali?
PVC by som uz menil aj preventivne pri tych km. nic tym nepokazis no nahrady nevidrzia nic. uz som skusal takze davam original volvo stoji cca 183€M@C píše: 28 bře 2023 09:35 Myslis, ze je treba ten PCV menit preventivne? Mam najeto kolem 280tkm a predpokladam, ze PCV je puvodni. Budu ted davat auto do servisu na vymenu oleje a prezuti gum, tak jestli pri jednom nechat vymenit PCV?
A jak se, prosim, projevuji unavene silentbloky motoru? Pripada mi, ze pri prudke akceleraci auto trosku vibruje - muze to byt tim? Na volnobeh je ale sametove.
Diky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé