tak brzdy brzdujou, ne sice nějak extra, ale držku jsem si zatím nerozbil.
Stropnice je zpátky v autě, zbejvá udělat díru pro šíbr.
Vpředu nový kotouče, vzadu nový desky, všude nový hadice.
5. dveře už nejsou jak z vrakáče a přibylo dokonce 3. brzdový. Při testu svítilo, po montáži se něco pokazilo, tak bude muset ještě tapec dolů.
IMG_20220308_170109658(1).jpg
IMG_20220308_170204286_HDR.jpg
Následovat bude:
- zmíněná dodělávka stropnice
- výměna předních brzdovejch štítů, starý jsou jak cedník
- čištění chladicí soustavy
- výměna gum na přední nápravě (ufa, silentbloky, spodní uložení), to asi sám nedám
- elektrika není úplně v cajku (někdo improvizoval v motorovým prostoru, diagnostika nediagnostikuje)
- výměna 1. dílu vejfuku
- ostřikovače a stěrače světel a zadního skla
- klakson
No, je s tím autem zábava. A dostalo mladšího ségru

update:
- štíty vyměněný
- chladicí soustava propláchnutá, novej termostat a chladivo
další Vodochody by snad mohly klapnout :-/
update 2:
- topení netopí stále, přesněji topí trochu jenom dokud se neohřeje motor. Je to divný, budu se tomu muset pověnovat. Vzhledem k sajrajtu, kterej byl v termostatu (hnědá skorosůl), expanzce (šedá kašička na stěnách) a bordelu, kterej z toho tekl, to bude chtíát víc péče, než jsem si myslel.
- radost mi udělalo zadní světlo, po připojení zemnění začalo fungovat vzorně. Předtím při sešlápnutí brzdy a současným blikání blikalo brzdový.
- a radost udělalo i 3. brzdový, který se zašťourání do konektoru taky umoudřilo. Demontáž rámečku kliky 5. dveří proběhla bez destrukce, takže fajn.
- zvláštně se chová klakson, při zapojení přímo na baterku troubí, při zapojení na dráty od volantu jen cvaká. Je to dvoutonový MIxo TR89, kdyby měl někdo navíc, rád se ho ujmu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.