Já jsem si to taky tak myslel s tím ukazatelem teploty, tak jsem rád, že to mám v pořádku. Nejdřív jsem si myslel, že jsem prišel o další ledku v kontrolceUrvanej píše:kontrolka je nebezpečí námrazy, ale když je venku fakt mráz jako hovado, tak to nemá smysl, protože se námraza netvoří
problém jsou teploty kolem nuly, kdy to někde může bejt roztátý a kousek dál zmrzlý
takže takhle je to správně, Ludva neni ftipnej, jen používá "hlavu".
A na ty gumy jsem koukal, cena výborná, ale v testech nic moc, taxem vzal UG9.
Pokud máš oranžový blinkry, tak tam patří bílý žárovky, na který je patice. Pokud jsou bílý, tak tam patří oranžový nebo ty stříbrný, a ty maji tkay jinak kontakty a na ně je zase jiná patice. Je tam rozdíl v úhlu čudlíků 180° vs. cca 120°. Řešení je výměna patice, nebo ubroušení jednoho kontaktu.
Petře díky moc!peter cz píše:Žárovky viz
[img]http://www.interlumen.com/images/bau15s_ba15s.png[/img]
Gumový rohožky snad ani origo nebyly
Matty - je pravda, že přímo do Raudnitz ani nezajíždím. Zvuk je mocnej, kombinace žentouru a multikáryMattyfu píše:S tou maskou dovolím si jeden tip, co dát rámeček do barvy auta a prostředek černý, v Roudnici ti v Color way namíchaj barvu do speje, nebo do kalíšku a na rovinu na mojí 960 to nevypadalo věru zle.
Jinak koukám koukám a ještě jsem tě nepotkal. Se budu muset snad přijet podívat a hlavně se zaposlouchat, páč ten zvuk musí být úžasnej.
Taky sem mu to rikal ale od tebe to zni duveryhodnejsLUBOŠ píše:Gratuluji k nákupu pěkné 940ky.![]()
Jak jsi zmínil ozn. Polar, tak neni pravidlo původu vozidla v Itálii. Minulé jsem pošilhával po 944 ve Švýcarsku a také měla ozn. Polar.
Spíš jde o pravidlo posledních kusů ve výrobě, ozn. Polar se používalo na modelové řadě 200 a 900.
3m3 píše:Taky sem mu to rikal ale od tebe to zni duveryhodnejsLUBOŠ píše:Gratuluji k nákupu pěkné 940ky.![]()
Jak jsi zmínil ozn. Polar, tak neni pravidlo původu vozidla v Itálii. Minulé jsem pošilhával po 944 ve Švýcarsku a také měla ozn. Polar.
Spíš jde o pravidlo posledních kusů ve výrobě, ozn. Polar se používalo na modelové řadě 200 a 900.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé