Tak zde moje prvotní zkušenosti s veřejným nabíjením...
Zatím tedy jen na skútru, ale to nevadí.
Musel jsem si pořídit redukci type2 na klasickou zásuvku abych mohl dělat pokusy a případně někdy někde nouzově dobít pro dojetí. číňan to podělal a zapomněl tam dát odpor dovnitř, takže po mojí úpravě asi na třetí pokus funguje a stanice ji detekují jako připojený kabel.
Začal jsem aplikací čez futurego a registrací Basic.
A hned zajel na stanici čez, zde bez problému připojen kabel, potažením šipky v aplikaci se začalo nabíjet... to je super.
V aplikaci je spousta stanic, včetně třetích stran včetně zahraničních. Byl jsem přesvědčen že na kteroukoli přijedu a bude svítit zeleně v aplikaci, tak ji prostě spusím.
Včera jsem byl u lidlu a proběhl pokus, kabel detekován ok, ale nabíječku se spustit nepodařilo. několik pokusů a nic.
Dnes jsem jen orientačně volal na podporu futurego a bylo mi řečeno že všechny zelené by měli fungovat a jít spustit a že příště mám rovnou zavolat od stanice že se na to podívají on-line.
Ještě mi bylo doporučeno si pořídit čip.
Takže to byl první neúspěch s roamingem.
Pak jsem si na mapě ještě vytipoval stanici EON, která také svítila zeleně.
Když jsem k ní dojel, na displeji bylo že je AC dostupné (DC nedostupné), ale zásuvku na AC jsem nenašel... zřejmě ji vyměnili za čtečku karet (podle symbolu "C" co tam zůstal si myslím).
Obcházel jsem stojan kolem dokola několikrát a nenašel... ale přitom na stojanu svítí že poslední nabíjení na AC bylo 5.9... nechápu
Takže včera jsem vlastně skončil blackoutem...
cez.jpg
eon1.jpg
eon2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.