To že má někdo na něco dle mého dementní názor neznamená, že je dotyčný sám dementem

Já jo, a je to poměrně jednoduchý... pokud vyděláš řekněme 5000,- (aby to znělo trochu lidsky) za hodinu a hodinu strávíš na internetu nákupem zvlášť kol a zvlášť gum, potom dohromady strávíš hodinu čekáním na kurýra, další hodinu na cestě zacpaným městem do pneuservisu, půl hodiny přezutí, půl hodiny cesta zpět. Je to nula od nuly pojde, mínus čas, kterej ti od narození ubývá.... Podle stejnýho principu nechávaj lidi slušný auta protiúčtem za nový za zlomek hodnoty, protože se jim nevyplatí se tím zabývat. Mě se to netýká, ale plně to chápu.Urvanej píše:Tak jelikož takovou sortu lidí neznám a pohybuji se na druhém konci, tak mám názor jaký mám.Sám si ale nedovedu představit výši přijmů, kterou bych musel mít, abych se nesnažil ušetřit 20tis, který bych nasypal raději jinam.
Internet je plnej narcisů... ty ale podezírám spíš z toho že maj hovno a vytahujou se věcma co ani nejsou jejich nebo minimálně peníze za který byly pořízený jim neříkaj pane. Já bejt za vodou, tak dělám všechno pro to aby se to o mě v týhle závistivý kotlině kde žijem co nejmíň vědělo.Urvanej píše:To ale pak nepolezu na forum, kde je to samá socka co řeší furt nějaký kraviny...
nepočítej s tím, že nešáhneš na auto co má najeto 360tkm. Auta to při dobré péči v pohodě zvládají. rozdíl mezi motory je pouze softwarový, ten silnější lépe táhne od vyšších otáček.corpop píše:Zdravím všechny přiznivce volva,
chtěl bych se poradit s výběrem. Sháním bezpečné a spolehlivé auto = volvo. Zajímalo by mne jestli je dobré kupovat např. s60 (myslím si, že to je nejpěknější) s 360 tkm najeto. Předem jsem zavrhl s automatem, i když jich je plný internet i s plnou výbavou.
Jak moc velký je rozdíl mezi 2.4 103 a 125 Kw? Popřípadě okolo jaké ceny se pohybuje pojistka.
Omlouvám se pokud se po někom opakuji, ale jsem odchovaný škodovák a rád bych se připtal.
To vyznělo jako že je v Ochcávce hodně místa ?!Haben píše:to si stěžují ti, co moc vyrostli. Při 170 cm jako řidič i jako zadní pasažér sice není místa jako v Octavii, ale na pohodlné cestování to plně postačuje.
Možná záleží jak má kdo velké nohy !! Ve firmě kde jsem dělal před třemi lety tak jsme těmito modly českého národa jezdily na školení a co vím at jsem seděl kdekoliv tak to bylo utrpení !! Zlatá V50 kterou jezdíme nyní !! Nejde jen o místo před zadním sedadlem, třeba tvar a délka sedáku jsou úplně někde jinde !Haben píše:Karle, určitě pro místa na nohy na zadních sedadlech ano, jinak na šířku ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé