Já s tlačítkem pod obražovkou pracuji často...Když nevím kudy kam, mačkám

bez něj bych byl v riti

Je to tak. Ta navigace vestavná je lepší...promítá to všude, neruší tak navádění od řízení...
Mimochodem, potřebuji tam také narvat datovou simku, to je bez diskuzí...A teď se mě nesmějte, ale můžu svého provozovatele požádat o duplikát k tel.číslu? Předpokládám, aniž bych to někde hledal, že ano...
A teď k tomu "zadku". Je to tak. Já to vidím stejně. Když bych měl známkovat, tak předek pro mě za 1* a zadek, tak 3-...Tak hrozné mě to přijde. Ale trochu lepší je to ve skutečnosti než na fotce...Ale ještě k možnému srovnání, za mě je na tom Kodiaq ještě hůře...Ten má u mě za 2- předek a zadek s těmi utopenými koly s malým rozvorem tak 4. A to jako vážně. To je pro mě tak šeredné provedení. No ale zůstanu.li ve stáji, tak třeba V60 CC je na tom o mnoho lépe. Ten zadek je krásný. Stejně tak mě (Piňďa promine) vychází i S90 s S60...S60 v červené s černými zrcátky, koly...Ježíši, to je bomba.
Škoda, že třeba V60 CC už nestihli jako VOR, to bych zvažoval. Ale je zase fakt, že teď potřebuji kufr...A tam bych byl o něco menší, to si přiznejme.
A motorizace? Jako Piňďova jeeee, asi tedy teď nej. I když, nejel jsem a asi dlouho nepojedu v té S60/V60 T8 Polestar (žluté pásy)...No nic, musím jít ještě pracovat. Doba si to žádá

A díky za komentáře, baví mě to tady číst a něco si z toho i beru, takže super.