Tak mám nějaké novinky, celé byl jsem auto znova odvzdušnit a LP kolo vykazovalo vzduch - beze změny. Tak jsem si půjčil diagnostiku - opět delphinu, abych proměřil hodnoty a podobně. Jednotlivá kola za jízdy ukazují shodnou rychlost s rychlostí vozidla, stejně tak zrychlení, teplota kotočů apod., bez výpadků, bez prodlev. Při brždění, kdy ABS trvale blokuje LP kolo, hodnoty zmizí - nedostupné, stejně tak hodnoty zrychlení jednotlivých kol a vozu a další informace (asi programové vybavení diagnostiky? nebo chyba ŘJ ABS? nevím..) Po tomto stavu zůstane při stojícím vozidle hodnota zrychlení auta na 15-25m/s² a po rozjezdu nebo po zdechnutí a nastartování sporadicky spadne na aktuálně naměřené hodnoty ± shodné s jednotlivými koly. Ale co mě zaráží, tak když dám modelový rok 10, tak jednotka vůbec neukazuje hodnoty natočení volantu apod. jako když dám staří/novější rok, zase chyba programu nebo jednotky? Jinak žádné jiné naměřené hodnoty nejsou podle mě na závadu.
Na fajront mi to zase nedalo a zkusil LP kolo odvzdušnit a zase tam byla ¨hromada¨ vzduchu, tak se udržuji při naději, že kostka je opravdu plná vzduchu.

Ale bohužel delphina neumožňuje aktivaci čerpadla na ABS tak to po čase zkusím znovu odvzdušnit.