JJ, to byl důvod, proč jsem ty 19 prodával... Zbytečný snížení komfortu, i když teda i tak je tam ještě kus pneumatiky... Sranda je, že si budu muset k ceně těch kol i s gumama ještě připlatit, abych koupil nový gumy na léto Měl jsem si je nechat, protože ty gumy na nich byly ještě slušný
cituji
,,Záhadu čtverců objasnil až ředitel Výzkumného ústavu geodetického, topografického a kartografického Karel Raděj. Tomu Kladenský deník zaslal fotku symbolů. "Lze s velkou pravděpodobností konstatovat, že na fotografii je zachycen signalizační obrazec takzvaný výchozí bod sloužící potřebám leteckého měřického snímkování, případně potřebám leteckého laserového skenování, nebo byl tento bod instalován pro potřeby mobilního mapování. V České republice je v současné době přibližně devět organizací, u kterých lze letecké snímkování a práce mobilního mapování objednat a které obvykle provádí před snímkovým letem, nebo mapovací jízdou, signalizaci výchozích bodů obdobných bodu zobrazenému na vašem snímku,, vyjádřil se odborník.
Urvanej: Nevím co máš teď za rozměr, ale zhruba v té ceně jsem pořizoval Michelin Crossclimate. Mám je na všech autech a jsou nejlepší co jsem kdy měl. Jen když jsem bydlel ve Finsku, tak se mi místní divili, že nemám nastarenkaat (hroty)
labanos píše: 11 led 2022 10:17
Vybrat CarVertical nebo Cebie? Nebo tam mají ty stejné informace..?
Měl jsem možná na Carvertikal smůlu, ale při prověřování dvou aut měli méně informací jako jiné auta prověřování Cebii. Třeba je to dáno množstvím dostupných informací, ale příště testu zase Cebii.
raolsa píše:Mohl by mi někdo vysvětlit, proč se mi někdy nespustí, při naprogramování bufíku, vnitřní ventilátor? Udělalo mi to už 3x z toho 1x při přímém startu mezi svátky a 2x tento týden ráno. Oba dny odpoledne to zase fungovalo normálně.
Motor to při tom ohřeje skoro na 90°C, což je pochopitelné, když to neochlazuje radiátor.
Dneska jsem se na to zaměřil a fakt z výdechů nic nešlo. Odpoledne to normálně foukalo.
Tak odpověď na tuhle otázku je....
Ne úplně nabitá baterie.
Po plném dobití to zase funguje normálně.
Výhercem mnoha děkovných dopisů se stává ok2ucx.
Holt při mém stylu jízdy (40 minut bufík - 20km cesta) budu muset auto občas hodit na nabíječku, no.
Přesně tak, na bufík ještě napětí stačilo, ale na vnitřní větrák už ne.
Nevím kolik tam mají nastavené, když to odpoledne při o chlup vyšší teplotě fungovalo, ale ráno to už prostě nestačilo.
no má to výhodu, že aspoň ohřeje motor, sice jsem takhle několikrát sedl do studeného, ale rychle se to vyhřeje
to teď mi nejspíš častým používáním časovačů oproti automatickému příhřevu asi odešla tryska, takže ráno v mrazu je to děs...
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
Zeptám se zkušených Volvistů, v novějších Volvech vynechali nejenom známou trubičku mezi expanzkou a chladičem, ale vynechali i druhý držák plastového potrubí mezi filtrem a turbama, tenhle 30741409:
JYAAAgN4NOA-960.jpg
Na různých fórech se to rozebírá a většina lidí to dokupuje a montuje. Podlehl jsem tomu a za hříšný peníz koupil a namontoval. Třeba se to už tady rozebíralo, ale nenašel jsem to. Má s tím někdo nějakou zkušenost, jestli to má smysl?
Nazdar, potřeboval bych vytipovat wifi gsm router. Požadavek je nainstalovat do auta krabičku se sim kartou napájenou z palubní sítě a ta vytvoří wifi pro cestující.
Zapojení a montáž nebude problém, ale nejsem jistý tím co bude běžný domácí router s touto funkcí říkat na vibrace změny teplot a pak spínání/vypínání v případě, že napájení bude provedeno přes klíček. Neřešil to už někdo?
Díky.
Kde dávate staré diely z auta? Ostala mi v garáži pekná hromádka starých dielov (uloženie tlmičov, prachovky, manžety, silentbloky, servo čerpadlo a podobne), nejaké prevádzkové kvapaliny (servo kvapalina, starý olej atď.). Ako sa toho zbavujete? Manžety a nejaké čisto gumové výrobky asi do koša by som mohol. Ale hodiť tam zvyšok mi príde prasácke.