Jedná se o Volvo s60 T5 kupované zde na fóru od uživatele Pep
Motor B5234T3 184 kw
Rok výroby 2004
Převodovka automat Aisin AW55-50/51S
Nájezd 284 000 km (28.9.2021)
Auto jsem viděl inzerovat zde na fóru a také na fb klubu. Ze začátku jsem na auto jenom koukal, ale pak jsem se rozhoupal a jel se na auto podívat. První dojmy byly super, předchozí majitel mi o autě vše řek a večer jsem se ještě koukal zde na jeho galerii. Druhý den jsem překecal bráchu, aby se jel na auto podívat se mnou. Po projížďce a chvíli rozmýšlení bylo jasný, že auto bude moje. Za pár dní se auto přepsalo a já si ho mohl začít na plno užívat. Na autě je pár úprav, a tak se T5 podobá trošku eRku.
Z výbavy mi na autě chybí akorát střešní okno. Jelikož to není nové auto, tak se zde najdou i vady na kráse. Za zmínku stojí řidičova sedačka, která má popraskanou kůži a roztrženou bočnici. A také je to lak, který má už skoro 300 tis km na hrbu a najdou se zde oděrky na dveřích a nějaké ty ďubky.
Co se týče úprav, tak je zde R nárazník, brzdy a volant. Stabilizační tyčky a stabilizátory vpředu i vzadu od IPD. Přední ramena a uložení rozpěrné tyče je v polyuretanu. Vše dělal majitel Pep a má to ve své galerii, tak se zde nebudu opakovat.
Moje první úprava začala výměnou halogenových světel za xenonové, dodělání motorků stěračů a přívod ostřikovače. ERkový nárazník měl na to přípravu, tak mi přišla škoda toho nevyužít a nechat místo pro stěrače volné. Také jsem vyměnil zadní světla za faceliftová. V plánu je výměna plastových madel dveří za kožené eRkové - už jsou na cestě

Pár fotek pro představu