Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
265tkm
- ATM 4l Ravenol ATF
- motorový olej Ravenol 5W40
- ALE HLAVNĚ! - Proběhla úspěšná montáž nezávislého topení - tzn. kompletní dodělávka.
Velký dík a hlavně respekt patří Jakub Svoboda, který montážní akci provedl. Byl to teda koncert i když jsem v jednu chvíli jsem nevěřil, že auto ještě pojede (uvidíte na fotkách - ale samozřejmě Kuba naprosto přesně ví, co dělá).
Další dík patří Pavel Lajšner a D5T5.com za přípravu aktualizace softwaru a změnu konfigurace. Bez nich by tato akce nebyla možná, protože se montovalo novější a spolehlivější topení (Webasto V-EVO), které by nešlo s mým ročníkem vůbec rozjet.
Topení funguje a chová se jako origo zástavba z fabriky.
Ještě jednou díky.
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Já se omlouvám za OT, ale já třeba nechápu co to bylo za nápad do těch aut nedat ukazatel teploty vody. Ale to není jen tohle Volvo to je i BMW v generaci E6x/E9x úplně nepochopitelný tah, přitom důležitý ukazatel.
Náhodou treba u dvojkový fóbie to je gut. Modrá je studena a červená je hoooorká. Kontrolky si všimnete spíš než ukazatale. Když chceš mít přímo info, tak diag a vidíš hodnotu.