Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Sakra, taky už bych chtěl mít vyfuk hotový, ale musím počkat do září na spodní díl nárazníku... to je tak když, chce člověk něco, co se do Evropy vůbec nemontovalo
První dojmy s Remusem Studený start- motor dá své probuzení konečně znát, zde asi největší progres. Volnoběh- ticho........... lehce hutnější pobublávání, ale asi nic, co by stálo za řeč. Vyšší otáčky- hutnější, dunivější zvuk (hlavně nad 4000 rpm), ale nic uřvaného.. v těchto otáčkách, ve kterých se člověk nachází pouze při prudším zrychlení bych si dokázal představit mnohem hlučnější a důstojnější projev. Co zde ale chybí a bylo u bývalého Ulter sportu, tak praskání při ubrání plynu po prudkém zrychlení. Prostě takový rebel, to mě bavilo. Shrnutí: Chybí ,,wow efekt,, jenž vykouzlí úsměv. Kupovat jej nový, za plnou cenu tak lituji. Takhle to ale není vůbec špatné a na delší cesty určitě né otravné.
Ony ty problémy byly pravděpodobně dva, jeden byl zapojený CAN. Druhý a pravděpodobně ten, který popravil celý CAN, pak pád WiFi v okamžiku, kdy si VDASH na úvod proklepával všechny jednotky.
Každopádně jsme to společnými silami vyřešili a V8 žije včetně nových TFT.
Měl jsem ty TFT budíky pradávno temu v s80 a do druhé jsem už to nechtěl. Nevím jestli prznit styl V8 je ten dobrý výraz. Ale třeba R design budíky nebo ty poface s chromovým rámečkem mi přijdou víc štylik. Ať si každý dělá se svým autem co chce a co se mu líbí.
Ještě že to prehozeni je tak jednoduchý a může se to dávat dle nálady.
Informace pro Chaseho, V8 dostala novou baterku a opravdu za minutu 12.
Vlastně přesněji minutu po 12, protože jsem už jednou nenastartovat (naštěstí doma a mohl jsem vzít druhé auto).
Byla tak mrtvá, že se nerozsvítily ani budíky (podobně jako v Kletečné ).
Stát se mi to na cestě, jedu opět na podvalu..
Ano všechno bude fungovat, sundej ty dráty co jistí ten plastik a uvidíš že jde manuálně radit na obě strany. Záleží jen na tom jaká je tam kulisa.konektor na podsvícení vypojiš starý a dáš nový.