Ahoj, stala se mi taková nemilá věc...šel jsem pro něco do kufru, odemknul si tlačítkem na dálce jen kufr, klíček nechal položený uvnitř a kufr zamknul
Co se dá dělat?
Pro náhradní klíče je to 990km
Asi nic než zámečník, co by odevřel zámeček u kufru nebo rozbít okno?
a máš zámek kufru ? Pokud jo tak asi nejlépe tudy, protože jinak tam bude deadlock aktivní na dveřích. Zajímavý, že se ta S60 zamkne. Mě u V70 když bych to zavřel v kufru a zabouchnul, tak mam kufr pořád odemknutý.
Fakt si myslím, že ti ani rozbití okna nepomůže, pokud neprolezeš zevnitř do kufru. (otvor na lyže apod)
Kurýr nebo kámoš bejvá nejlevnější řešení.
Zámečník musí být opravdu šikovný, ale jsou takoví. Případně ještě volvo dealer a objednat klíč dle VINka.
ten kufr se zase zamkne, protože odemkneš jen kufr ne celé auto, už jsem měl taky párkrát namále že jsem si klíč položil do odemknutého kufru
asi není jiné řešení, než druhý klíč, ale jsem zvědav na toho zámečníka
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
"Zámečník" přišel a nacpal drát do dveří aby s ním zmáčkl tlačítko odemknutí, což samozřejmě nefunguje ani u Golfa z roku 2002
Našel jsem na netu návod, jak nějaký Poláci rozbili světlo a sáhli do kufru tou dírou po světle. Jenže to musíte mít k dispozici světlo a ještě vědět na jaké straně ty klíčky jsou, aby se daly vylovit
Čekám tedy na PPL.
Z tohoto dôvodu nosím v penaženke medzi drobákami emergency key Origo som ho dostal k autu.
Myslím že je to fajn riešenie- nechať si spraviť planžetu s ktorou síce človek nenaštartuje ale aspom odomkne dvere/kufor poznám sa..čakám kedy sa mi stane to isté