Zdravím, uvažuji o výměně mého vozu za V70 III MY2012 D5 158 kW AT.
Auto v hledáčku má 250 tis. km na tacho, dle stavu zřejmě skutečných, dle záznamů částečně doložitelných. Byli jsme se projet, jízda oproti mojí dvojce docela klidnější, není to tak uskákaný a "bouchavý" na nerovnostech, automat řadí hladce...co tak aspoň jako laik můžu posoudit.
Vůz byl pravidelně servisován po 30 tis. km, včetně výměn oleje v automatu po 60k, rozvodů ve 180k a někdy nedávno také brzd. Jinač ale nic "nadstandartního". Dle majitele není potřeba aktuálně nic řešit.
Tak se chci zeptat, s čím se tak u těhlech aut s +- tímto nájezdem dá počítat k servisu/výměně (i preventivně).
S mojím aktuálním autem jsem se poučil, že spoustu věcí jsem měl vyměnit hned, abych si toho pak stihl i "užít" (tlumiče, silentbloky podvozku, motoru...).
Druhej dotaz by byl k výbavě. Teď mám Momentum, to nový je jen VOR Kinetic, ale i tak bych si polepšil o výhřevy sedaček, parkovací senzory vpředu vzadu, sensus infotainment, xenony, odnímatelný tažný... Je něco, co moje dvojka má a trojka ne, a co by mě pak štvalo?

Mžíž do kufru ala XCčko je na tyhle auta sehnatelná?
Díky.