Jsem to kokot- večer tam píchnu optiku a něco si pustim. TV kromě filmů nesleduju prakticky od doby, co jsem se vrátil před 15
lety z intru
Ot: tak proč mi v autě hraje hlasitěji hudba z flash než DAB ? Nerejpu, jen nevím.
Tak co hraje to ?Ejdou Rotacak píše: 05 úno 2021 11:24Jo Pavle, jak jsem to dělal večer unavenej, tak samozřejmě byla TV v hlasitosti asi na 5% a Reciever naplno a bylo to slabé
![]()
Jsem to kokot- večer tam píchnu optiku a něco si pustim. TV kromě filmů nesleduju prakticky od doby, co jsem se vrátil před 15
lety z intru
Warcz: Při vší úctě musím nesouhlasit - i digitální zvukový kanál má svůj dynamický rozsah, který se dá NEvyužít - pak to hraje "potichu"
jj to víš, že se děláNosound89 píše: 11 úno 2021 13:54 Hmm, to by se mi líbilo jak na garáž, tak na bránu, pokud se dělá i na P3. Jdu hledat.
Ale otázka jestli by šel opravdu naladit.
Už teď jsem měl trošku problém, že u ovladače co mám na garáž jsem chtěl druhým tlačítkem otevírat bránu a proto se k bráně musel přidat další vysílač.
Vidím, že Nice klasika, to máme v ulici 3 sousedi v řaděVapik píše: 11 úno 2021 14:25 Určitě dám vědět. Aktuálně mám ovladač na vrata, garáž a světlo. Všechno běží pod 433Mhz s plovoucími kódy, výrobce Nice. Homelink i nice uvádí, že jsou kompatibilní.
Jen ty chechtakyPINĎABC píše: 11 úno 2021 14:41jj to víš, že se děláNosound89 píše: 11 úno 2021 13:54 Hmm, to by se mi líbilo jak na garáž, tak na bránu, pokud se dělá i na P3. Jdu hledat.
Ale otázka jestli by šel opravdu naladit.
Už teď jsem měl trošku problém, že u ovladače co mám na garáž jsem chtěl druhým tlačítkem otevírat bránu a proto se k bráně musel přidat další vysílač.![]()
Jenom aby to neměla nějaká sousedka na ovládání robertka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé