To je místní krám s díly. Prý by mi dali 25% slevu, ale i tak bych platil víc jak v Kelly.
To ti řeknu stejně jako jiní lidi co občas někomu něco dělají hned. Protože když bys řekl někomu : dej mi 600Kč/hod a díly zaplatíš za nákup, tak to zní hůř, než 450Kč/hod a díly "se slevou".outdoor píše: 22 pro 2020 09:24 furt mi vrtá hlavou: Proč mají autoservisáci takové ceny dílů a proč to montují s takovou marží, když vám řeknou, že v kelly to mají za xx a dají mi slevu 10% z xx (sami mají 50% z xx), proč potřebují takové marže na dílech? ať si řeknou 500-600/h práce, ale proč takové marže?
asi to vidím jinak, než většina. já respektuji, že servis má mnoho nářadí, dílnu, vybavení, vše něco stojí a nevydrží věčně, pokud si řekne, že chce 600kč/hod (ať si klidně započítá i čas na objednání dílů) a díly za normální ceny a ne "běžná cena autoklelly", která není moc běžná.jirka87 píše: 22 pro 2020 12:46
To ti řeknu stejně jako jiní lidi co občas někomu něco dělají hned. Protože když bys řekl někomu : dej mi 600Kč/hod a díly zaplatíš za nákup, tak to zní hůř, než 450Kč/hod a díly "se slevou".
Nevadí, ale ta blbá převodovka je tam kvůli nedostatku místa, který se ale u podélné montáže nekoná, takže není třeba tam dávat blbou převodovku. Ale to je pouhé použití logiky, realitu neznám. O AR25 DF nevim nic.
Zásuvka pro stejnosměrné napětí. Nesmí být zaměnitelná. Pokud dobře vidím obrázek, tak je na té vidlici napsáno 250V 10A =, tedy i na vidlici píšou stejnosměr.
https://www.google.com/search?q=dc+current+symbol&tbm=isch&ved=2ahUKEwj7ge2yn5HuAhUGNBoKHVm1AsAQ2-cCegQIABAA&oq=dc+curr&gs_lcp=CgNpbWcQARgBMgQIABATMgQIABATMgQIABATMgQIABATMgQIABATMgQIABATMgQIABATMgQIABATMgQIABATMgQIABATOgUIABCxAzoICAAQsQMQgwE6AggAUIDrgQFYpPqBAWCqhIIBaABwAHgAgAFPiAHjA5IBATeYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=vuL6X_uqLoboaNnqioAM&bih=966&biw=1920&client=firefox-b-d#imgrc=FLG8PjNR70l1lMsmolda píše: 10 led 2021 12:48 To si nemyslím, já na té vidlici vidím nahoře rovnou čáru a dole pod ní tečkovanou, což je střídavý proud...![]()
Tak to nevím. Ale ta vidlice je na 100% stejnosměr, měli jsme ji na průmce v laboratorních stolech, bylo v tom 24V nebo 50V, dle přepínače sekundáru trafa vestavěného v noze stolu. Možná to slouží k řetězení radiátorůkvůli ovládání? Jedním ovládáš všechny? Muselo by se kuchnout pro zjištění důvodu, ale dám ruku do ohně za to, že když do toho prdneš mulťák, tak tam bude stejnosměr a ne nutně 250V, klidně třeba jen 12,24 či 50.
Uživatelé procházející toto fórum: twinsfather