Zítra vyrážím v 5:50 z Prahy do Havířova mrknout a případně i koupit XC70.
Inzerát už je z internetu stažený, na auto mám rezervací, auto se na webu ani neohřálo, šel jsem po V70 a XC70 jako pes.
Je to hnědá XC70, do provozu listopad 2013, modelová řada 2014 s TFT tacho. Motorizace D5 169kW tovární Polestar i s pěknými modrými odznáčky

s DPH. Pěkná výbava, adaptivní tempomat, bixenony, precrash assist, světlý interiér, sedadla hnědá kůže atd. jen sedačky v elektrice nejsou, ale tak nevadí.
No a teď jde do tuhého - auto jezdilo čistě jen do Ostravského Sven Car. Ke všem "operacím" jsou papíry. Tam dělali výměnu motoru ve 100 000km, originál nový motor Volvo, cena opravy 250 000Kč, údajně po zadřeném válci.
V 90000km dělali repas automatické převodovky. No a teď ve 110000km dělali opravu zadní části vozu po nehodě.
Majitelem auta od novoty byl nějaký manažer Jarka Nohavicy, zapomněl jsem jméno, údajně auto byl jeho miláček, atd atd. Jenže v těch 110k km to do auta napálil motorkář, ten bohužel přišel při nehodě o život a majitel auta přišel o papíry, proto auto prodává.
Teď k otázce, co musí člověk s Volvem a motorem D5 dělat, aby musel ve sto tisících měnit motor a v devadesáti dělat převodovku? Pokud jsou ty opravy udělané dobře a ve Sven Car nedělají lempli, tak by to mohlo být v pohodě, ale i tak - mám se na to rovnou vykašlat, nikam nejezdit a hledat auto dál, nebo i přes to všechno byste na mém místě skoro čtyřhodinovu cestu podnikli a takové auto risknuli?
Na auto mám rozpočet půl milionu a tohle se mě vyloženě líbilo, silný motor, jasný původ, jen jako amatér neznám rizika toho, když se na autě dělají takto radikální opravy, i když tedy v autorizovaném servise.
Díky za jakoukoliv radu a pěkné svátky!