raolsa píše: 28 lis 2020 08:20
Nevím jak tvůj systém, ale můj má čidla dvě. Jedno hlídá teplotu reduktoru a druhé teplotu plynu.
Přepínání má na starosti to čidlo na reduktoru.
Teplotu přepínání lze nastavit diagnostikou od LPG.
Takže s tím zajeď k plynaři ať to projede diagnostikou, ale myslím, že máš tohle čidlo v háji.
Dík. Já jsem si to tak nějak představoval. Stejně musím do měsíce na roční kontrolu, tak ho na to při objednání připravím
Sundáš hlavici, ale zůstane na ní taková krátká zploštělá tyčka, která brání hlavici v protáčení. Celou páku řazení přesuneš do pozice manuálního řazení. Z pod hlavice stáhneš spodní plastový kroužek, buď to půjde jen rukou nebo si pomůžeš tenkým šroubovákem. A pak celou hlavici vytáhneš směrem nahoru a je to.
Koukal jsem, že v sadách palubních kamer co se lepí na čelní sklo zevnitř, jsou i nějaké antistatické průhledné folie, které se lepí na sklo ještě než se nalepí na ně vlastní držák autokamery. K čemu je to dobré a je potřeba toto použít resp. co se stane když tu průhlednou folii na sklo nenalepím a na sklo nalepím rovnou držák?
Je tu nějaký zdatný sklenář - nadšenec? Potřebuju udělat do starýho okna hranatou díru cca 20x20 s tím, že okno by mělo zůstat vcelku a ten čtverec prostě bude v ploše a ne u kraje (půjdou tam kočičí dvířka. Někde na netu jsem četl, že by mělo fungovat řezákem "nakreslit" ten čtverec, pak to projet ještě úhlopříčně a pak to opatrně vyklepat ven.
Máte s tím někdo zkušenosti a nějaké věčné rady? Šikovností a pečlivostí si myslím oplývám obstojně, sklo už jsem taky párkrát řezal a dokonce i dost tvarově zvláštní nesmysly, nicméně to sklo je samozřejmě staré.
Naposledy upravil(a) smolda dne 01 pro 2020 10:14, celkem upraveno 1 x.
Fíla píše: 28 lis 2020 17:37
Sundáš hlavici, ale zůstane na ní taková krátká zploštělá tyčka, která brání hlavici v protáčení. Celou páku řazení přesuneš do pozice manuálního řazení. Z pod hlavice stáhneš spodní plastový kroužek, buď to půjde jen rukou nebo si pomůžeš tenkým šroubovákem. A pak celou hlavici vytáhneš směrem nahoru a je to.
Dekuji za radu, chci ji poslat na renovaci tak to ploska tam nevadi ze zustane...
raolsa píše: 28 lis 2020 08:20
Nevím jak tvůj systém, ale můj má čidla dvě. Jedno hlídá teplotu reduktoru a druhé teplotu plynu.
Přepínání má na starosti to čidlo na reduktoru.
Teplotu přepínání lze nastavit diagnostikou od LPG.
Takže s tím zajeď k plynaři ať to projede diagnostikou, ale myslím, že máš tohle čidlo v háji.
Tak opraveno
mám dva reduktory, TNC je jen na jednom a při 20°C má 16k, empiricky jsem zjistil. že 3k3 odpor bezpečně otevírá ventily. Mohl jsem to tak nechat, ale přišlo mi to jako moc hardcore řešení, tak jsem paralelně přidal 4k7 k NTCéčku a LPG se zapíná jen co se ručka teploměru odlepí od krajní polohy.
Ale měl jsem sílu se do toho pustit jen, že venku svítí sluníčko včera bych to nedal.
smolda píše: 28 lis 2020 22:45
Je tu nějaký zdatný sklenář - nadšenec? Potřebuju udělat do starýho okna hranatou díru cca 20x20 s tím, že okno by mělo zůstat vcelku a ten čtverec prostě bude v ploše a ne u kraje (půjdou tam kočičí dvířka. Někde na netu jsem četl, že by mělo fungovat řezákem "nakreslit" ten čtverec, pak to projet ještě úhlopříčně a pak to opatrně vyklepat ven.
Máte s tím někdo zkušenosti a nějaké věčné rady? Šikovností a pečlivostí si myslím oplývám obstojně, sklo už jsem taky párkrát řezal a dokonce i dost tvarově zvláštní nesmysly, nicméně to sklo je samozřejmě staré.
NOVÝ řezák na sklo, petrolej, preciznost a mělo by to jít jak píšeš.
_________________ EV-NIRO; HONDAAfricaTwin 1100 A.S. //
R.I.P.: XC90 2.5T, S-Max 2.2 13 a V70T6 AWD 08 a S60 2.4 01 a 480ES 1.7 Paris ed. 91 a Mini Cooper 1.3 87 a A3 3.2 06 a Honda 900RR Fireblade a Honda 1100XX Blackbird a... Trabant :)
Hájčus píše: 29 lis 2020 11:14
NOVÝ řezák na sklo, petrolej, preciznost a mělo by to jít jak píšeš.
Díky kamaráde, pokus jsem provedl a na vše se řádně připravil výsledek dle očekávání - díru jsem způlky udělal a pak to prasklo. Takže místo otvoru 15x15 jsem sklo říznul rovně v půlce a místo torzbité části dal desku, no budu muset potrénovat ještě. Naštěstí je to starý okno ve sklepě, takže vzhled je to poslední co je důležité.
PetrXC70 píše: 04 pro 2020 11:40
Nevěděl by někdo, kolik se pohybuje cena za m2 pozemku, kterej je na katastru vedenej jako vodní plocha? Děkuju
co tak zkusit na cenové mapě hodnotu vedlejších pozemků, z toho bys pak mohl odvodit i tu vodní plochu,
pokud je v terénu reálně vodní plocha poblíž vodního toku, tak budeš nejspíš potřebovat k převodu souhlas
dle vodního zákona
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
S tema pozemkama je to hrozný, před 10ti lety jsem si kupoval za 450 na metr a teď se tu kolem prodávaj 2500 a víc
Poloviční barák s třetinovym pozemkem vedle šel do světa za 7,5... tvl prostě masakr. Tady mam podezření, že ty lidi si postaví barák, bydlí v něm, daj ho do inzerce za nesmysl a když to někdo koupí, tak jdou dál... zajímavej způsob života.
Urvanej píše: 04 pro 2020 14:51
S tema pozemkama je to hrozný, před 10ti lety jsem si kupoval za 450 na metr a teď se tu kolem prodávaj 2500 a víc
Poloviční barák s třetinovym pozemkem vedle šel do světa za 7,5... tvl prostě masakr. Tady mam podezření, že ty lidi si postaví barák, bydlí v něm, daj ho do inzerce za nesmysl a když to někdo koupí, tak jdou dál... zajímavej způsob života.
dnes je realita taková, že v některých lokalitách poblíž hlavních tahů již nejsou stavební pozemky k mání a dle toho se bude
pak odvíjet cena, takže i malý domek bude za vysokou cenu a dost možná ho budou splácet i děti rodičů, co si takovýto
pořídili na půjčku, prostě vlastní bydlení se stává luxus
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(