Včera jsem zjistil, že pod zadními sedáky je totálně mokro.
Červená oblast byla totálně nasáklá vodou, zelené oblasti suché.
IMG_E1925.JPG
Proto se ženě rosilo auto zevnitř a zarosily se i zadní lampy. Tak dnes jsem se pustil do zkoumání, odkud se voda bere. 4 hodiny práce a zadní sedadla, zadní tapec včetně vany kufru mám venku. Zjištění je, že postranní tapecy nejsou mokré, ani molitany, které to vyplňují. Takže voda 100% nejde z bočních oken, podběhů. Zkoumal jsem podlahu a ta je taky bez děr. Ufff. Ale mokro pod vanou v kufru bylo taky.
Takže zůstávají dvě varianty:
- teče to přes páté dveře - no u C30 okno: Takže jsem sundal těsnění, celé očistil a nasadil i na očištěný rám. Víc toho zde nezmůžu.
- teče to přes zadní světla - spíše tedy levé, tam se drželo více vody a molitan v rohu byl mokrý, pravá stran byla suchá.
Takže jsem sundal i světla, očistil dosedací plochy a silikonem jsme udělal bariéru, která by měla bránit vniku vody. Vrátil světla pořádně dotáhl, ať dosednou.
IMG_1932.JPG
No a je potřeba nechat vše vyschnout, tak máme malou dodávečku
IMG_1934.JPG
Teď by mělo pršet, tak jsem udělal malé hráze kolem celého kufru - použil jsem meltu. Tekoucí voda ji spláchne a když ne, bude aspoň pěkně vonět auto, pak se to vysaje.
No a pokud se voda neobjeví, zajedu umýt auto - to bude vody dost. Modlím se, ať už se voda neobjevuje, vypátrat, kudy teče, je na nobelovku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.