Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
já bych ten červený modýlek tedy nechal přelakovat do barvy tatínka
Jinak moc pěkně nafoceno a o detailingu už jsme se zmiňoval
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
To daniel: tam se asi oprel maly rukou fotil se s autem
Vb a Haben: kluci maly modylek bych potreboval najit nejakeho sikovneho modelare ktery by mi to natrel na cerno...
Dorazily budiky z verze Rdesign v modrem provedeni, jsou v perfektnim stavu bez skrabancu na plexi takze mam radost.
Pristi tyden pokud bude hezky mel bych zajet za Pavlem (ok2cx) a namontujeme je...
musíš dle mě napárovat přístrojovku se zbytkem auta. Jinak bude mrtvá, budou akorát svítit žárovičky podsvětlení
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Interier je prave ted ve stavu rozpracovano a je treba ho doladit, uz jsem sehnal vrchni dil palubky z otvorem pro reprak dynaudio ktery mam pripraveny na doplneni, zaroven se vrch palubky necha potahnout kuzi s prosivanim v hrane.
Dale veskere stribrne dily pujdou na hydrografiku jak delal s60gold a pak to snad bude uchazejici interier...
Jinak jak pise Pavel pristi tyden to spachame spolu ma byt hezky tak k nemu zajedu...
Rdesign budíky v autě, s volantem krásně ladí. (Na modrých bylo najeto 84000km, tak jsem Pavlovi ze srandy říkal ať mi to tam nechá)
Děkuji Pavlovi za duplikaci a za to že přijel až ke mě, dal mi nové nálepky D5T5 na obě auta a ještě mi zapůjčil na testování dongle...
PS: ty modré budíky ocení fakt jen znalec Volva, byl jsem ráno za známým v autoservise a bavili jsme se o těch budících a když jsem mu ukazoval ten rozdíl tak si klepal na čelo že nevidí žádný rozdíl a proč to vůbec měním.
Kdyby někdo chtěl ty moje staré tak budou na prodej.
Tak dneska zapocaly zimni prace na cabru ktere se ulozilo k zimnimu spanku, kompletne se odstrojily plasty z motoru (kryty rozperne tyce, kryt pojistek, kryt baterie, vicko ostrikovace a kryt motoru) a zitra bude odchazet na nanos hydrografiky vzor Carbon do Prahy, odhad ceny asi 10tis. Resil jsem to jeste s jednim klucinou od Brna, ale ten byl asi o 1/3 drazsi...