Napíšu moji zkušenost, která je dost jiná než co tu čtu. Ale jak říkám s nikým se nepřu, možná, že jsem měl smůlu a nebo neumím jezdit
- Four C na odchodu opravdu klepají. Upřímně řečeno i nové jsou hlučnější než klasiky.
- test v Dekře je podle mě uplně k ničemu, protože mi i na vyteklým tlumiči ukázal někde okolo 80% ( opakovaně a na různých místech )
- Nevím jakej může být rozdíl ( kromě peněz ) mezi eshopem a volvem. Oboje je ale monroe a vypadá to uplně stejně. Přijde mi minimálně výrobně nesmysl dělat dva druhy stejné věci, ale možný to je...
- Nikdy mi nevydržely víc jak cca 70 k km max. Takže když vidím, že má někdo nalítáno 210 a tvrdí, že jsou tam původní tlumiče v perfektním stavu nebo alespoň uspokojivým tak se mi to upřímně řečeno nezdá.
- S four C přichází i jíný fičury jako třeba jinej posilovač řízení, kterej když se vysype, tak se s tím nedá udělat nic jinýho než koupit novej. A to je cena tlumičů pak to nejmenší.
Rozdíl mezi jízdním režimem C a S určitě je, ale nepřišlo mi to nic závratnýho. Spíš mi na Sko přišlo auto takový stabilnější, ani na C bych neměl pocit že bych žehlil silnici. MOJE zkušenost je taková že bych se 4C vyhnul největším obloukem co to jde.
L