Tak jsem si objednávku zopáknul

Jojo jen zadní tlumič mám ho na žlutym T5R takže ho znám dobře pro někoho hlučnej ,ale já jsem s ním spokojenej ,ale u sedana T5R je zvuk nejlepší ,ale není to na běžný ježdění ,komu vadí Simons tak tak by se v sedanovi zbláznilkishmick píše: 03 črc 2020 09:25 Super volba!!! Jsem zvědavej na ten zvuk. Má to asi jen zadní tlumič, ne? tak až třeba pojedem k němu, můžu se při tý příležitosti konečně zastavit a poslechnout to "naživo".![]()
Mám docela rád dovezené auta z Itálie na to ,že má 451000km tak koroze jen tak nějaká oproti vozidlum kupovaným jako nové v ČR nebe a dudy.LUBOŠ píše: 09 srp 2020 21:54 850 je jako nová, takto nevypadala ani když přijela před mnoha lety z Itálie.
Pěkná práce![]()
Ahoj díky blinkry od Kučery :
Supr to jsem chtěl slyšetFíla píše: 28 led 2021 16:13 Střed od Melett mám v autě něco málo přes 2 roky a slouží pořád skvěle. A to nemůžu říct, že by to byl zrovna nevyužívaný komponent.![]()
Čau taky PeťaneS60 GOLD píše: 28 led 2021 16:39 Cau Petane. Jak pokracujes s 19T ? Na 16T jsi mel moc dobry casy...tak co teprve na te 19T....
Uživatelé procházející toto fórum: KarelH