Ahoj,
jdu na vás s dalším dotazem. Při normální jízdě do 140 km/h auto brzdí normálně. Když se v Německu rozjedu na 180km/h, ztuhne pedál a je téměř nemožné i při sebevětší síle byť jen přibrzdit. Čím silněji na pedálu stojím, tím více v něm lupe a s každým lupnutím pedál spadne mírně dolu. Zjistil jsem, že podtlakem to být nemůže, protože při stejných otáčkách a nižší rychlosti brzda funguje normálně. Diagnostika nepíše žádnou chybu, za mokra se občas rozsvítí vykřičník s hláškou ABS, který záhy zhasne a neprojeví se na DTC ... Napadá někoho, kde by mohl být problém? ABS?
_________________ VOLVO dice diagnostika v Jižních Čechách :)
Volvo S60 2008, 2,4D D5244T7 93kW -> 132kW, manuál, černá metalíza, koupeno v DE se 106.000km -> nyní 210.800km :)
Brzdy by měly brzdit za jakékoli rychlosti. Jak by jsi zabrzdil při nějaké krizovce? A jak zpomalíš na těch 140? Jenom doplachtíš a pak to zase začne fungovat?
Zkus se podívat na snímače tlaku brzd jestli neukazují nějaké hlouposti, ale to by asi vyhodila diag.
Nemáš prasklé oba nebo jeden kroužek ABS?
Chtělo by to asi zkusit s Vidou na klíně a koukat co se tam kolem brzd děje.
raolsa píše: 27 dub 2020 16:36
Brzdy by měly brzdit za jakékoli rychlosti. Jak by jsi zabrzdil při nějaké krizovce? A jak zpomalíš na těch 140? Jenom doplachtíš a pak to zase začne fungovat?
Zkus se podívat na snímače tlaku brzd jestli neukazují nějaké hlouposti, ale to by asi vyhodila diag.
Nemáš prasklé oba nebo jeden kroužek ABS?
Chtělo by to asi zkusit s Vidou na klíně a koukat co se tam kolem brzd děje.
Ve 180km/h raději nebudu koukat do počítače, ještě když to nebrzdí, pozvu si pomocníka ... už to vidím ... hele, mám problém, nebrzdí mi brzdy a potřebuju se rozjet na 180 a ty koukej do počítače ... doufám, že se nějaký spolusebevrah najde ... přibrzdit ze 180 km/h dokážu pouze ručkou, která je v tu chvíli účinnější, než normální brzdy.
Dnes jsem v nádržce na brzdovku našel absolutně kalnou kapalinu a něco, co bylo jako nudle a po rozvíření se to ztratilo a zakalilo to brzdovku ještě více ... mohla by se vůbec někudy do systému dostat voda?
_________________ VOLVO dice diagnostika v Jižních Čechách :)
Volvo S60 2008, 2,4D D5244T7 93kW -> 132kW, manuál, černá metalíza, koupeno v DE se 106.000km -> nyní 210.800km :)
Zkus nejdřív klasiku: při nenastartovanym autu "našlapat" a pak držet pedál sešláplej silou. Propadá se až k podlaze? Jestli jo....je asi něco špatně...pak další věci
Tak jestli máš bordel v nádržce tak bych začal kompletní výměnou kapaliny.
S testem s vidou jsem samozřejmě myslel, aby s tebou někdo jel (nebo řídil) a koukal na hodnoty ne že to budeš dělat sám.
matejzeman píše: 27 dub 2020 08:50
Ahoj,
jdu na vás s dalším dotazem. Při normální jízdě do 140 km/h auto brzdí normálně. Když se v Německu rozjedu na 180km/h, ztuhne pedál a je téměř nemožné i při sebevětší síle byť jen přibrzdit. Čím silněji na pedálu stojím, tím více v něm lupe a s každým lupnutím pedál spadne mírně dolu. Zjistil jsem, že podtlakem to být nemůže, protože při stejných otáčkách a nižší rychlosti brzda funguje normálně. Diagnostika nepíše žádnou chybu, za mokra se občas rozsvítí vykřičník s hláškou ABS, který záhy zhasne a neprojeví se na DTC ... Napadá někoho, kde by mohl být problém? ABS?
Už si na to přišel?
_________________ Od roku 2002 pouze Volva. Bylo: V402.0, 96', B4204S; V40 T4 , 00', B4194T; V70 XC , 98', B5244T; XC 70, 02', B5244T3 aut.; S60 AWD, 06', B5254T2 aut.;
Před chvílí jsem chtěl vyzkoušet auto po menším servisu. Při brzdění mi najednou kopnul pedál nahoru a nejde skoro sešlápnout. Když ho zmáčknu slyším od motoru slabé syčení. Při nastartování se zmáčklou brzdou se pedál nepropadne.
Máte někdo jiný návrh, než prasklá membrána v posilovači?
Menší servis rozuměj:
Rozvody, řemen a kladky
Cca 6 zdvihátek, vyčistění sání a na 3. pokus těsnění vika ventilů. (Objednal jsem špatně a snažil se to dotěsnit)
Přední ramena, čepy a řídicí tyčky
Brzdové desky a výměna kapaliny. (Bez šlapání na pedál. Jen odsát z nádobky starou. Nalít novou a samospádem nechat vytéct starou z odvzdušňováků.
_________________ Volvo S60 Black 2005 D5 D5244T 147-kW/470-Nm "Los"
Škoda Rapid 1986 "Rapl"
Škoda 110R 1974 sport úprava "eRko"
Škoda Felicia 1960 "Lego"
Bohužel vývěva podtlakuje, hadice těsní a zpětný ventil ventiluje... Opravná sada nebo jetý posilovač není spolehlivé řešení. Jedině nový kousek za 7t
_________________ Volvo S60 Black 2005 D5 D5244T 147-kW/470-Nm "Los"
Škoda Rapid 1986 "Rapl"
Škoda 110R 1974 sport úprava "eRko"
Škoda Felicia 1960 "Lego"