trochu oživím tenhle topic. Zítra nebo o víkendu mě pravděpodobně čeká delší výlet pro TD04-19T Turbo (teď je tam 16T) a při té příležitosti
bych chtěl vzít i T5/R Airbox vč. trubky k turbu 19T. V příloze posílám pár fotek.
Půjde do mojí V70 2.5T (B 5254 T2 MY07) zastavět airbox z T5/R? když to vezmu i s trubkou k 19T, tak by snad neměl být problém nebo?
Sice mi všichni říkali, že stávající klasický Airbox v mojí 2.5T AWD je dostatečný, ale já se pořád neumím ubránit pocitu,
že větší, sportovnější = lepší. (v budoucnu bych tam možná na zkoušku hodil Optiflow s tim dlouhym konusovym filtrem, pro 2.5T
je jen takový malý konusový prdítko)
Individual Stage 4 SW bych nechal následně adaptovat na větší turbo a ten airbox by si snad mohla adaptovat řídící jednotka sama?
Předem díky za radu

moc se mi ten T5 airbox nechce brát na blind, abych pak nezjistil, že to nejde
 moc se mi ten T5 airbox nechce brát na blind, abych pak nezjistil, že to nejde 

ale beru to pozitivně, už nebude moc věcí, které v autě nemám )) a pomalu se vrhnu na další projekty - OBYTŇÁK!
 ale beru to pozitivně, už nebude moc věcí, které v autě nemám )) a pomalu se vrhnu na další projekty - OBYTŇÁK!