Petře nestálo by ta to udělat to z laminátu?S60 GOLD píše:Tak jsme zase neco malo podelali... Pristi tyden se zacne resit montaz Snowperformance....huraaaa

Petře nestálo by ta to udělat to z laminátu?S60 GOLD píše:Tak jsme zase neco malo podelali... Pristi tyden se zacne resit montaz Snowperformance....huraaaa
Da se udelat vsechno ale .....jsem blazen velkej ale auto mam na "denni jezdeni" zadny okruhy,zavody,odlehcovani auta........nic takoveho. Takze az tak daleko to nehrotim. Urcite by ale kapota neco s vahou udelala.....volvoperformance píše:Petře nestálo by ta to udělat to z laminátu?S60 GOLD píše:Tak jsme zase neco malo podelali... Pristi tyden se zacne resit montaz Snowperformance....huraaaa
Myslel jsem hlavně nárazník, on laminát hlavně nehnije a když to nedejbože ťukneš, tak se prostě udělá nový.S60 GOLD píše:Da se udelat vsechno ale .....jsem blazen velkej ale auto mam na "denni jezdeni" zadny okruhy,zavody,odlehcovani auta........nic takoveho. Takze az tak daleko to nehrotim. Urcite by ale kapota neco s vahou udelala.....volvoperformance píše: Petře nestálo by ta to udělat to z laminátu?
To naštveS60 GOLD píše: N oa kdyz jsem poprve vyjel tak me pri 250 odletel predni blinkr.... .
Vypadá to pěkně a místo se našlo to je důležitýS60 GOLD píše:Umisteni nadobky a cerpadla...filtr se jeste bude doladovat..
Jeste jsem mel na opravu jednotku ABS. A dnes jsme vymenili cidla abs u zadnich kol.
Ty Peťo, ty si z nás děláš srandu. Si použil ctr+c a ctrl+v .S60 GOLD píše:Ahoj vsichni. Tak blatniky, kapota, naraznik nalakovano. N oa kdyz jsem poprve vyjel tak me pri 250 odletel predni blinkr.... Takze me domlatil opet blatnik a naraznik. Opet jsme lakovali.
Dekuju moclukinl píše:Ahoj Peťo,
tady máš fotky a postup na sedačku spolujezdce
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=55199&start=275
Ahoj.Vis co je na tom nejhorsi? Ze starnem.....dlouho jsem ve Volvu nejel a jezdil jsem celou dobu v Touranovi v automatu. To znamena pohoda ,klidek.....a pak jsem sedl do Volva a ....kurva co to jeeeeeeEjdou Rotacak píše:Ten pocit, když ti to chce natřít Šáde v eRSu, nebo nějakej bavoráček, Impreza v továrním nastavení musí být k nezaplacení![]()
Ahoj Lukilukinl píše:Peťo,
Tyhle volva nejsou o rozumu. Jezdil sem TDI s rozumem a přestalo mě to bavit.
Dneska sednu do ty svoji potvory převážně v poklidu, taky nejsu žádnej závodník, ale hezká rovina s fajn výhledem a je radost šlápnout na plyn.
Tuším, že tvůj problém je spíš o tom, že se v tom víc vrtás než jezdis.
Doporučení vem ženu na večeři místo dalších dílů a chvíli se za usetreny prachy jen hezky povoz.
Fotky udelam jak bude vse hotove. Cekam na kabelaz ke spolujezdci. Pak jeste poradne vycistit. Chtel jsem jeste ridicovu sedacku odvest k calounikovi ale necham to na pristi rok.lukinl píše:Tak to pak jo. Začal sem se bát, že Tě t5 přestává bavit.
Pochlub se a udělej konečně fotku sedaček.
S60 GOLD píše:Jinak dnes jsem objednal jednotku od Vast tuningu. Budou to nejlepe investovane penize...
AhojPetr.Chrpa píše:S60 GOLD píše:Jinak dnes jsem objednal jednotku od Vast tuningu. Budou to nejlepe investovane penize...Paráda pak dej vědět .
S60 GOLD píše: Ahoj
Dam urcite vedet,tesim se na to jako malej kluk.....konecne neco co bude fungovat.....uz jen ten pristup je o necem jinem jako......skoda mluvit.
Uživatelé procházející toto fórum: Warcz