Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
S60 GOLD píše:Tak jsme zase neco malo podelali... Pristi tyden se zacne resit montaz Snowperformance....huraaaa
Petře nestálo by ta to udělat to z laminátu?
Da se udelat vsechno ale .....jsem blazen velkej ale auto mam na "denni jezdeni" zadny okruhy,zavody,odlehcovani auta........nic takoveho. Takze az tak daleko to nehrotim. Urcite by ale kapota neco s vahou udelala.....
volvoperformance píše:
Petře nestálo by ta to udělat to z laminátu?
Da se udelat vsechno ale .....jsem blazen velkej ale auto mam na "denni jezdeni" zadny okruhy,zavody,odlehcovani auta........nic takoveho. Takze az tak daleko to nehrotim. Urcite by ale kapota neco s vahou udelala.....
Myslel jsem hlavně nárazník, on laminát hlavně nehnije a když to nedejbože ťukneš, tak se prostě udělá nový.
Ahoj vsichni. Tak blatniky, kapota, naraznik nalakovano. N oa kdyz jsem poprve vyjel tak me pri 250 odletel predni blinkr.... Takze me domlatil opet blatnik a naraznik. Opet jsme lakovali. Myslel jsem ze to nerozchodim... Vse je uz nachystano na Snow performance. Jen musim poslat do Vasttuningu jednotku. Bude se jeste menit filtr. Pri momentalni situaci nevim.... Asi budu spis setrit.
S60 GOLD píše: N oa kdyz jsem poprve vyjel tak me pri 250 odletel predni blinkr.... .
To naštve
S60 GOLD píše:Umisteni nadobky a cerpadla...filtr se jeste bude doladovat..
Jeste jsem mel na opravu jednotku ABS. A dnes jsme vymenili cidla abs u zadnich kol.
S60 GOLD píše:Ahoj vsichni. Tak blatniky, kapota, naraznik nalakovano. N oa kdyz jsem poprve vyjel tak me pri 250 odletel predni blinkr.... Takze me domlatil opet blatnik a naraznik. Opet jsme lakovali.
Ty Peťo, ty si z nás děláš srandu. Si použil ctr+c a ctrl+v .
Tohle už si tady jednou psal mám pocit.
Máš to vážně hezký.
Nedelam... Bohuzel. Tenkrat jsem mel na blinkru prasklou packu a byl to levej blinkr. Tentokrat to byl pravej a jeste k tomu cirej (2500kc).Nechapu jak mohl odletet.. No uz je vse zase ok ale nasranej jsem byl pekne... Mozna je tam privrtam na samorezku
Peťo kdyby ses dostal k většímu poštu origo konektorů pro el. sedačky dej prosím vědět.
Jinak sem zjistil, že na sedačku lze použít samici Faston 6,3mm
Ejdou Rotacak píše:Ten pocit, když ti to chce natřít Šáde v eRSu, nebo nějakej bavoráček, Impreza v továrním nastavení musí být k nezaplacení
Ahoj.Vis co je na tom nejhorsi? Ze starnem.....dlouho jsem ve Volvu nejel a jezdil jsem celou dobu v Touranovi v automatu. To znamena pohoda ,klidek.....a pak jsem sedl do Volva a ....kurva co to jeeeeee . Rad si porad zablbnu ,to nepopiram ale uz s rozumem...a ono nekoho potkat v BMW....s rozumem je tezky...nekdy vidim ty hovada mlady jak jezdi pres plny atd....a na to ja seru...asi jsem byl driv taky strelec ale nikdy jsem nedelal takovy prasarny jako dneska....je ale pravda ,ze ja jsem delal jeste autoskolu ve Favoritu a ani nebylo tolik rychlich aut...a co je asi nejpodstatnejsi ,ze nebyl takovej provoz jako dnes....Takze kdyz poseru nejaky novejsi auta tak to samozrejme u srdce zahreje ale melo to asi prijit o par let driv...
Peťo,
Tyhle volva nejsou o rozumu. Jezdil sem TDI s rozumem a přestalo mě to bavit.
Dneska sednu do ty svoji potvory převážně v poklidu, taky nejsu žádnej závodník, ale hezká rovina s fajn výhledem a je radost šlápnout na plyn.
Tuším, že tvůj problém je spíš o tom, že se v tom víc vrtás než jezdis.
Doporučení vem ženu na večeři místo dalších dílů a chvíli se za usetreny prachy jen hezky povoz.
lukinl píše:Peťo,
Tyhle volva nejsou o rozumu. Jezdil sem TDI s rozumem a přestalo mě to bavit.
Dneska sednu do ty svoji potvory převážně v poklidu, taky nejsu žádnej závodník, ale hezká rovina s fajn výhledem a je radost šlápnout na plyn.
Tuším, že tvůj problém je spíš o tom, že se v tom víc vrtás než jezdis.
Doporučení vem ženu na večeři místo dalších dílů a chvíli se za usetreny prachy jen hezky povoz.
Ahoj Luki
Spatne jsi me pochopil, jezdim rad rychle a s T5 to pomalu ani nejde. Ale uz nelitam tak jako ve 20 letech a na silnici taky driv nebylo tolik hovad jako dnes.... To je vse co jsem chtel v predeslem prispekvu rict ).
Naposledy upravil(a) S60 GOLD dne 30 bře 2020 06:29, celkem upraveno 1 x.
lukinl píše:Tak to pak jo. Začal sem se bát, že Tě t5 přestává bavit.
Pochlub se a udělej konečně fotku sedaček.
Fotky udelam jak bude vse hotove. Cekam na kabelaz ke spolujezdci. Pak jeste poradne vycistit. Chtel jsem jeste ridicovu sedacku odvest k calounikovi ale necham to na pristi rok.
Jeste se vratim k tomu jestli me to ladeni bavi.... Ano bavi i kdyz casto nadavam a uz jsem mel i myslenky auto prodat. Je hodne starosti s firmou atd... A jak neni klid tak neni ani chut se do neceho poustet. Mel jsem i smulu, kdyz jsem cekal na turbo skoro rok....atd. Zatim jedeme dal a uvidime co bude.. Chtel jsem napsat za rok ale momentalne nevim co bude za mesic.
S60 GOLD píše:
Ahoj
Dam urcite vedet,tesim se na to jako malej kluk.....konecne neco co bude fungovat.....uz jen ten pristup je o necem jinem jako......skoda mluvit.