Měl bych dodat písemně svolení firmy, která auto vlastnila a jezdila s ním do onoho servisu. Oslovil jsem tedy 2x firmu, co auto vlastnila a NIC. Nezajímá je to, ani se nedivím, ale chtěl bych to nějak obejít, nemá někdo s touto situaci zkušenost?
Tak je to jasné, musíš u nich změnit v databázi to telefonní číslo. Mlhavě si vybavuji, že jsem to tam při osobní návštěvě opravoval po původním majiteli.Warcz píše:Ted to zkouším na mem autě. Napše to "Vyborně našli jsme Váš vůz v naší databazi. Pravě jsme vám zaslali SMS kod na telefonní číslo v naší databázi. a logicky nic nedošlo.
Tak jsem se zkusil přihlásit, ale ověřovací kód do mobilního telefonu posílají ne na můj telefon, ale na telefon, který mají v databázi (předchozí majitel).jancho píše:Já svoje číslo měl zadané správné a taky nic nedošlo. Tak jsem tam napsal, ještě ten den mi volali a dali to do pořádku.
Tak jim napiš, ať změní v DB číslo na Tvoje, že jsi nový majitel.VB píše:Tak jsem se zkusil přihlásit, ale ověřovací kód do mobilního telefonu posílají ne na můj telefon, ale na telefon, který mají v databázi (předchozí majitel).jancho píše:Já svoje číslo měl zadané správné a taky nic nedošlo. Tak jsem tam napsal, ještě ten den mi volali a dali to do pořádku.
Takže nic
Včera jsem to tady četl a dnes jsem byl kvůli nějaké drobnosti ve Stodůlkách a při té příležitosti jsem se servisního technika zeptal na tvůj případ. Řekl mi, že pokud doložíš, že jsi nový majitel (např. velkým techničákem), nemají problém ti vytisknout servisní historii do posledního šroubku.Aleshak píše:Mám obecný dotaz, koupil jsem Volvo xc 90, koupeno v ČR, servisovano ve Stodůlkách, pozadal jsem je o servisní historii a oni mi napsali, ze po konsultaci s právním oddělením, mi nemohou žádné informace poskytnout![]()
Měl bych dodat písemně svolení firmy, která auto vlastnila a jezdila s ním do onoho servisu. Oslovil jsem tedy 2x firmu, co auto vlastnila a NIC. Nezajímá je to, ani se nedivím, ale chtěl bych to nějak obejít, nemá někdo s touto situaci zkušenost?
Uživatelé procházející toto fórum: Jakub Svoboda, Romulusw, saabik, sedmikraska