mám italskou socku S60 MY03 a příští týden si pojedu pro S60 MY04 na díly. Údajně je ze Švédska, má lepší výbavu.
Budu si přehazovat věci z 2004 do mé 2003 a zajímalo by mě, jestli to bude vše tzv plug&play. Aby to nebyla úplná morda tam některé věci napasovat

Co bych si chtěl přehodit:
Repro, zesilovač, rádio - o tom už jsem si na fóru četl, to by neměl být moc problém
Sedačky - mám polokůži bez výhřevu, budu dávat kožené s výhřevem, řidičova v elektrice
Klima panel - na svém mám rozbité kolečko teploty spolujezdce a nemám tlačítka na výhřev sedaček, nejradši bych vyměnil kus za kus, ale mám obavy z toho, že já mám MY03 a druhé auto je MY04. Taky já mám tlačítko STC a na druhém autě je tlačítko DSTC a elektrické sklápění zrcátek.
Vnější zpětné zrcátka - jsou tam jiné, víc ostře tvarované, takové jsem ještě na předFL S60 neviděl. Na mém autě nefunguje výhřev zrcátka řidiče a nemám elektrické sklápění.
přední brzdiče - jsou tam větší, asi 302mm, je to na 16" plecháčích a přední brzdy tam jsou napasované tak tak.
bufík - nejsem si jistý jestli tam je, ale kdyby byl, rád bych si ho dal do svého, půjde to?
druhé auto má šíbr, který by se mi na mém hooodně líbil, ale to je asi nereálné ho předělávat

Jinak půjde vše bez problémů? nebo tam bude nějaká zrada? Díky