Označení "2.4D" a 3 palcovej vejfuck (minimálně koncovka), ani moc nečudila - tak jsem mysel, že je to ta nastřelená
T5 na steroidech
x 2Já ne, mám jí u Michella na lázeňském pobytu. Ledaže by Michal testoval nový podvozekdescoobed píše:Dopoledne jak psí kulky vyleštěná nádherná bílá devítka na Radlické (Jancho?), až jsem styděl, ale Bublina stála 2 dny pod lípou.
A teď mi má drahá posílá fotky z babovíkendu na Turnovsku, panu majiteli se po zahradě valí minimálně dvě sedmikila (tady už se ale Bublina stydět nemusí) a pořád si kupuje další. Prý jezdí na srazy, ze kterých si místo kocoviny jako každý slušný člověk vozí další dvojky, očividně pokročilá fáze diagnózy.
x 2
x 2Hele nevím, ale možná by to mohlo vysvětlovat ten vřelý pozdrav...spy píše:Není to kachna Martina Nejedlého z Legend?
Máš moc nový auto, nemáš se co divit že tě sinki nepoznala resp. neregistrovalaTasso píše:Kohopak jsem dnes marně zdravil cestou z Liberce cca kolem 10:45 u Jitravy, devitka v sedanu a za volantem slečna s obřími slunečními brýlemi

Aaaa, tak uz konecne vim, s ci pani jsem mel tu cest se setkatdescoobed píše: A teď mi má drahá posílá fotky z babovíkendu na Turnovsku, panu majiteli se po zahradě valí minimálně dvě sedmikila (tady už se ale Bublina stydět nemusí) a pořád si kupuje další. Prý jezdí na srazy, ze kterých si místo kocoviny jako každý slušný člověk vozí další dvojky, očividně pokročilá fáze diagnózy.
dodatečně zdravímTasso píše:Kohopak jsem dnes marně zdravil cestou z Liberce cca kolem 10:45 u Jitravy, devitka v sedanu a za volantem slečna s obřími slunečními brýlemi

Myslis v MB na prumyslovce? To jsem byl ja, mel jsem po srazu v Milovicich a nebyl cas to umejt.imrija píše:Zabahněná 940 ještě jednou zdraví posádku zabahněné XC70 s losíkama!

Uživatelé procházející toto fórum: dumi.cz, Giew, Roman3150, Tom0, Warcz, yoby