Toť jest pravdaZajsoft píše:Bohys píše: Ale koupit erko umí kde, kdoLepší pocit je když si na tom něco udělá
![]()
A proto si koupit Rko a prekopat treba na 400-500HP

Toť jest pravdaZajsoft píše:Bohys píše: Ale koupit erko umí kde, kdoLepší pocit je když si na tom něco udělá
![]()
A proto si koupit Rko a prekopat treba na 400-500HP
Každá úprava stojí hromadu peněz a je na tobě kolik času a peněz do toho hodláš věnovat. 2.4T je dobrá motorizace, ale chce to aspoň chip do začátku honby na koněHejlosos píše:Teď jste mi zatloukli hřebíček do hlavy, mám z toho smíšený pocity...
Já bych radši sleeperaraolsa píše:Jestli můžu něco říct, tak radši sériové eRko, než sleeper.
Zajsoft píše:Takze jsme zpet u Rka, z ktereho bude Sleeper
Já, chci noEjdou Rotacak píše:ale tak, proč marný? jen to bude drahý, pokud se nespokojí s menšíma úpravama a Stage 2 SW.
Pročti si topicy na fóru, pouč se z rad ostatních, ať to neskončí jako další nedokončenej, zbastlenej
projekt. Dej tam vejfuk a chip a pak začni šetřit na zbytek a schovávej si to postupně v garáži.
Tebe nemá smysl přesvědčovat o koupi R - ty si ho chceš postavit, Good luck a pevnou vůli
Ale zase je risk shánět motor a taky co jsem koukal na bazarech jich moc neníHejlosos píše:Když nad tím tak přemýšlím, co ta možnost co tu už padla?! Nechat si kastli a nacpat do toho nějakou T5ku a pak to mít dlouhodobě na hraní?!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé