1. kolik nebo jakou by měla mít c70tka se 166kw spotřebu?
2. moje má neskutecnou spotřebu kombi. 18,6L
Nevíte co s tím muže být?
a o kolik zvedne spotřebu automat ? děkuji

ano sviti enginemajty píše:to je urcite moc... nesviti kontrolka na budikach?
Urcite bych zacal napojenim na diag... Je to -98 nebo 99- ?
A vymenil bych lambda sondy
ne je to fakt skutečná na tankuju za 500kc a když se zadaří ujedu stomim cca 80kmhonzs píše:Jen drobnost, je to skutečná spotřeba, nebo to, co ukazuje palubní PC?
majty píše:to je urcite moc... nesviti kontrolka na budikach?
A vymenil bych lambda sondy
ja ma diag. zakladni OBD IIsimons93 píše:Moje V70 1999 (stejná platforma) OBD má. A ta spotřeba je teda dost brutál
upřímně nechci tankovat za 2300kčsimons93 píše:Moje V70 1999 (stejná platforma) OBD má. A ta spotřeba je teda dost brutál
Edit: nicméně doporučil bych spotřebu změřit natankováním plný, vyjet ji a natankovat znova. Tankovat za pětikilo a kolik to cca najede je dost nepřesný.
Tak stejně to projezdíš tak nebo tak, takže máš jedno, jestli tam dáš za 500 každej druhej den nebotopoll píše:upřímně nechci tankovat za 2300kčsimons93 píše:Moje V70 1999 (stejná platforma) OBD má. A ta spotřeba je teda dost brutál
Edit: nicméně doporučil bych spotřebu změřit natankováním plný, vyjet ji a natankovat znova. Tankovat za pětikilo a kolik to cca najede je dost nepřesný.když mi to vydrží tak 2 dny
jako ted s tim bozel musim jezdit a asi si dokazete predstavit jake to je kdyz s tim autem najedu cca 2000km měsíčně:D ale nevim jak dlouho uz to ma takovou spotřebu vsim jsem si toho asi pred tydnem ale rikal jsem si ze jsem nejak často na benzince
![]()
OBDII ma volvo uz od roku cca 96topoll píše:ano sviti enginemajty píše:to je urcite moc... nesviti kontrolka na budikach?
A vymenil bych lambda sondydam na diag a podivam se co to napise a asi ne OBD II ze? to se mi zda ze je az nejak od roku 02
majty píše:Tak tak je to ta ridici pred katem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé