msanty píše: Já si právě myslel, že už tam tak velké rozdíly nejsou, ale spousta lidí v mém okolí se zděsilo, když jsem řekl, že chci Volvo a začalo mi to rozmlouvat, že Volvo je pro boháče atd.. Tak mě to otrávilo, protože XC70 se mi opravdu zamlouvá a hlavně bychom se v něm cítili opravdu bezpečně.
Kolik tedy přibližně stojí třeba taková výměna rozvodů? A kolik platíte na své miláčky pojistky?
Je to i o štěstí, každý stroj se může za draho podělat. My zase trpíme tou nemocí, že se o auta staráme nadprůměrně. Do naši feldy během cca 5 let padlo cca 100 tis. Na volvu jsem byl překvapen tím, že po koupi 21 let starého auta nemusím řešit korozi a větší opotřebení jiných dílů, než spotřebních. Trvanlivost spotřebních dílů mě také překvapila a věřím tomu, že to při běhu na dlouhou trať může vyjít i levněji, než péče o škodovku (zvažovali jsme koupi octavie 2 TDI). A před volvem mě také varovali. Stačilo však se s ním jednou projet a myšlenky na oktávku nás na místě přešly, nejde to srovnávat (jízdní vlastnosti mi přijdou subjektivně lepší, a komfort a pocit bezpečí je naprosto o řád jinde). Jakmile je v pořádku motor a auto se nadále nezanedbává, může svého majitele odměnit neskutečným nájezdem kilometrů. To jest můj názor volvo-začátečníka.
Povinné ručení na naši v70 2.5TDI 1997 platím cca 10 tis. Ale odpovídá to mému věku, nemám žádné bonusy.
Edit: Nutno dodat, že auta se většinou prodávají před nějakou větší investicí, kterou se původnímu majiteli nechce dělat. Tu zjistí, že by už to chtělo nové gumy, tlumiče, rozvody a začne se ozývat třeba spojka(setrvačník). To je investice jak řemen a spousta lidí to prostě prodá. Dojem, že takové auto je nadprůměrně nákladné může vyvolat ten fakt, že tyhle investice po koupi bude potřeba udělat.