Ten polep vypadá zajímavě, budu o tom uvažovat.
Díky za inspiraci

Nazdar Honzo, s čím byl problém? Pamatuji si, že když jsem je sundaval, tak byly do půl hoďky dole a auto připravený k odjezdu. Na černý káře vypadají mnohem líp než na modrý.jancho píše: Nakonec byla celkem fuška to spasovat a dělal jsem to asi 2 - 3hod
Ahoj Mirku, sundat je asi bude vždycky sranda. Ale namontovaní, které jsem myslel, že bude za 10min, mě nakonec celkem potrápilo. Neseděly ty středové příčky, tak jsem je musel trochu přihnout. A pak byl problém se chytit se šrouby, kde byl po nasazení nášlapů krátký závit na jedné straně. Nakonec jsem na předek dal delší šrouby a soused mi to pomohl přitlačit a pak už ok.Mirek Kabát píše:Nazdar Honzo, s čím byl problém? Pamatuji si, že když jsem je sundaval, tak byly do půl hoďky dole a auto připravený k odjezdu. Na černý káře vypadají mnohem líp než na modrý.jancho píše: Nakonec byla celkem fuška to spasovat a dělal jsem to asi 2 - 3hodKde si sehnal čalouníka, prosím tě?
Dobrá dedukce, HabeneHaben píše:Jancho, je to dobry. A ten cimcarara taky nevypada jak prava Sykorka, takze by si mel zamest nejdrive pred vlastnim prahem
Uživatelé procházející toto fórum: samuel93, Urvanej