Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
tak jsem to nemyslel - já bych se pos*al vzteky a s klepající se rukou bych vyluzoval skřeky vytočenýho orangutana, nebo v lepším případě,
aby z toho divák po akustické stránce taky něco měl - Luboše Lakatoše (https://www.youtube.com/watch?v=FIL4yw3piTU")
Good luck
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
Týjo Ekky ty zvuky jsou otřesný přeji ať se ti podaří co nejdříve odhalit co může takovéto zvuky způsobovat. Tohle se stát mě tak se asi poseru držím pěsti
_________________ Volvo XC 70, r.v. 2010 do provozu 2011, 151KW, 2.4 D5, AT, AWD
STAGE2 D5T5 175KW
Vida k dispozici
Tak už víme závadu. David Patočka se trefil.
Vyklepaly se šrouby co drží hydromenic u věnce pro startér a ty rozslemovaly startér. Šrouby byly na lepidle všechny. 2 šrouby ohoblovane a 2 šrouby kdesi v útrobách nevím kde. Jelikož mám spodek od červeného oleje,prespokladam že to nějak poškodilo obal převodovky a buď nekudy vybehly ven a nebo do převodovky. Ale počítám že kdyby byly v převodovce tak ta by se už dávno zastavila. Další škody nevím musím to rozpulit.
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
Ekky, to je mi te lito. Tolik prace, casu a penez a opet to nejezdi a znovu budes tomu venovat cas a nemale prostredky.
Mam takovy pocit, ze kdyby jsi si pred prvni opravou AT sel pro funglovku kolem 300 tkc, tak jsi na tom sul nul co se tyce penez a usetril by jsi si mesice oprav a nervu
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Tohle mě mrzí Ekky Tím spíše, když se to stane člověku, který autu věnoval tolik energie a investic
a musí do toho jít zas. Good luck a přeju, ať se tý potvoře další komplikace konečně vyhnou obloukem.
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
Ejdou Rotacak píše:Tohle mě mrzí Ekky Tím spíše, když se to stane člověku, který autu věnoval tolik energie a investic
a musí do toho jít zas. Good luck a přeju, ať se tý potvoře další komplikace konečně vyhnou obloukem.
Díky.
Rozhodně to musím rozpulit abych viděl kde to teče.. Pak se uvidí co dál.
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE