To mi připomíná, jak sestřenka mojí ženy vyprávěla, že šla jednou kolem základky ve Cvikově a pod schodama seděli na zábradlí dva cigoši, tak 12-13let, a jeden povídal druhýmu: ne ty vole, já bych šu..l ségru, ale von jí šu.á fotr a ten by mi rozbil držku.
Tak já slyšel podobný,který byl v rádiu.
Dívenka volá na linku důvěry.
Dobrý den,jmenuji se Eržika,je mi 12 let a jsem ještě pana.Není můj otec homosexuál?
To mi připomíná, jak sestřenka mojí ženy vyprávěla, že šla jednou kolem základky ve Cvikově a pod schodama seděli na zábradlí dva cigoši, tak 12-13let, a jeden povídal druhýmu: ne ty vole, já bych šu..l ségru, ale von jí šu.á fotr a ten by mi rozbil držku.
Ve Cvikově bych tomu i věřil
_________________ Volvo XC70 2002 2.4T 147kW automat původně 345k+, nyní 404k+ modrák
Volvo C30 2006 D5 132kW automat původně 205k+, nyní 218k+ švédská střela
Ex : Volvo V70 I 1999 2.5TDi 103kW manual původně 378k+, nyní 590k+ chrochták
Už brzo ex : Ford Focus 2000 1.6 74kW původně 163k+, nyní 193k+kočíčí expres
Měl jsem v noci hrozný sen. Tak hrozný, že jsem se až zpotil. Zdálo se mi, že se zaváděním inkluze do škol by se mělo jít dál, až do státní správy. Na každém ministerstvu by mělo být povinné procento mentálně retardovaných úředníků, ve vládě povinné procento mentálně retardovaných ministrů, v parlamentu povinné procento mentálně retardovaných poslanců, u každého soudu povinné procento mentálně retardovaných soudců... Pak jsem se probudil a zjistil jsem, že tenhle nápad přede mnou už dávno realizovali jiní."
Mirabilia: tvl to je ale ukrutná představa, jak tam stojí ty duchny a čekaji, kterej první obětuje ty dvě mince/žetony, aby se dostal ke košíku. A pak bitkáááá o ty další v pořadí.
Tom33: tohle mě ale vůbec nepobavilo, protože mam děti čerstvě školou povinné a vim, jak umí bejt děti zlý a krutý třeba jen kvůli tomu, že má někdo velkou pihu apod. Nepřeju to těm postiženejm, který budou terčem posměchu a teroru... to je tak, když je u koryta člověk teoretik, co nemá děti. Pro některý profese by vlastní děti měla bejt povinnost i kdyby to nějakej sluníčkář bral jako diškriminaci.
Urvanej píše:tohle mě ale vůbec nepobavilo, protože mam děti čerstvě školou povinné a vim, jak umí bejt děti zlý a krutý třeba jen kvůli tomu, že má někdo velkou pihu apod. Nepřeju to těm postiženejm, který budou terčem posměchu a teroru... to je tak, když je u koryta člověk teoretik, co nemá děti.
No jo, jenže malý děti takovýhle úvahy nejsou samy od sebe schopný, ty řeči "támhleten má vejkej nos, hnusnou bradavici, šišlá, neumí počítat" musí nejdřív někde slyšet, než podle stejnýho metru začnou hodnotit lidi kolem sebe. Nejsme všichni blonďatý, modrooký a inteligentní, akorát už od školky se snažíme tvářit, že to tak je.
_________________ Belmondo (Peugeot 308 SW, 2015, 1.6 BlueHDI)
Bylo: Fred (Volvo 960 II, 1995, B6304S), Pierre Richard (Peugeot 205, 1993, 1.1), Fík (Ford Fusion, 2007, 1.4)
Urvanej píše:tohle mě ale vůbec nepobavilo, protože mam děti čerstvě školou povinné a vim, jak umí bejt děti zlý a krutý třeba jen kvůli tomu, že má někdo velkou pihu apod. Nepřeju to těm postiženejm, který budou terčem posměchu a teroru... to je tak, když je u koryta člověk teoretik, co nemá děti.
No jo, jenže malý děti takovýhle úvahy nejsou samy od sebe schopný, ty řeči "támhleten má vejkej nos, hnusnou bradavici, šišlá, neumí počítat" musí nejdřív někde slyšet, než podle stejnýho metru začnou hodnotit lidi kolem sebe. Nejsme všichni blonďatý, modrooký a inteligentní, akorát už od školky se snažíme tvářit, že to tak je.
Souhlasím s ředitelkou naší MŠ - Děti nejsou nic než zrcadlo svých rodičů. A s tím souhlasím
Urvanej píše:Tom33: tohle mě ale vůbec nepobavilo, protože mam děti čerstvě školou povinné a vim, jak umí bejt děti zlý a krutý třeba jen kvůli tomu, že má někdo velkou pihu apod. Nepřeju to těm postiženejm, který budou terčem posměchu a teroru... to je tak, když je u koryta člověk teoretik, co nemá děti. Pro některý profese by vlastní děti měla bejt povinnost i kdyby to nějakej sluníčkář bral jako diškriminaci.
Ono to není tak jednoznačný, vlastní zkušenost: MŠ a 2 třídy, do jedný chodí postižený dítě... všechny děti se hned naučili, jak se chovat, i ten největší grázl dokázal být ohleduplný, a i po nějakých 5ti letech to všichni pořád umí, a když se potkají tak prostě ví. V druhý třídě to neuměli, protože prostě nepotkali...a jeden grázl si vyzkoušel, že za odstrčení se slovy "uhni kriple" najednou třepotal nožičkama metr vysoko a na prdeli měl otisk dlaně, a nepomohla mu ani afektovaná ječící slepice vedle něj, která z něj odmalička vychovávala "silnou osobnost" - holt když chce využívat práva silnějšího, musí umět přijmout i důsledky tohoto práva. Takže ano, nějaké zákony nutící k inkluzi jsou špatně, ale vlastní přítomnost ZP ve třídě rozhodně do života hodně dá.