Zeptam se PetiNosound89 píše:Jak se jezdí na letních?
Nevím co na to říctHaben píše:Zeptam se PetiNosound89 píše:Jak se jezdí na letních?ale jinak v klidu. I na to snehu si moc nehrably. To byla lesni cesta. Jinak ve Zline snih neni.
Haben píše:Ze jsem dnes bez nehody dojel na preventivni servisni prohlidku do 15 km vzdalenych Otrokovicich i na letnich, pri te ledove a snehove pokryvce. Klouze to jak cert. Vecer davam zpet zimni s hreby. Vicekrat uz fakt ne.
Ty ženský všechno zkazej. Co byla první reakce, když viděla zloté?Haben píše:Ano. Sehnal jsem vse docela rychle. U severnich sousedu. To jsem mel sluzebku k Nachodu a 30 km dal byla koncovka. Vymenil jsem si zlote a chtel vyrazit. Vecer pred tim si zena vzala moji penezenku, ze zapomnela vybrat a potrebuje na holicku. A videla zlote. Tak jsem nic neututlal a prisla o prekvapeni. Ale neremcala, ze je to zbytecnost. Dnes prohlasila, ze je to pekne
Že jede za nějakou polskou k.rwou??hajnej píše:Ty ženský všechno zkazej. Co byla první reakce, když viděla zloté?Haben píše:Ano. Sehnal jsem vse docela rychle. U severnich sousedu. To jsem mel sluzebku k Nachodu a 30 km dal byla koncovka. Vymenil jsem si zlote a chtel vyrazit. Vecer pred tim si zena vzala moji penezenku, ze zapomnela vybrat a potrebuje na holicku. A videla zlote. Tak jsem nic neututlal a prisla o prekvapeni. Ale neremcala, ze je to zbytecnost. Dnes prohlasila, ze je to pekne
Uživatelé procházející toto fórum: Ravan