Naposledy je v obchodě nabízeli za 499, občas jsou vyprodány (jako třeba teď, ale včera ještě pár kusů bylo).
https://www.smdledzarovky.cz/led.zarovky/led.auto.zarovky/h1.h3.h4.h7.h8.h11/led.auto.zarovka.h7.s9.cob.30w.6000lm
Já je mám již delší dobu, když byly ještě dražší (myslím že skoro 700).
Žárovky jsem testoval pohledem zepředu i zezadu, kdy jsme si se známým prohodili vozy abych viděl, zda to ostatní neoslňuje; řekl bych že je to úplně OK.
Co mě naprosto vyhovuje, je barevná teplota, která krásně zvýrazní všechny reflexní prvky v dosahu (značky, oblečení, policejní vozy, ...), zejména v noci, kdy díky tomu ani nezapínám dálková světla.
Trochu obtížnější montáž (extrémně málo prostoru), možná bych spíše vyzkoušel ze zahraničí takové, které mají místo pevného pasivního chladiče mnohem poddajnější střapce. Otázkou je ale pak kvalita/spolehlivost bez jakékoliv možnosti reklamace.
Ano, vím že to nikde nemá homologaci, nicméně 2x mne již stavěli a vždy bez problému. Samozřejmě při cestě do zahraničí to raději vyměním za halogenové, pokutu v eurech riskovat nechcu