A proc nevemes 100 od Benziny?PINĎABC píše:Dneska dotankováno po okraj a spotřeba mile překvapila i když jsem tomu dával, ujel jsem na 58l 555km=10.4l/100km to je lepší spotřeba než na 95 oktanů od benziny. Finančně to je ovšem horší o 20haliřů na km bo 100vka od OMW stojí 35,10 Kč L ale za ten pocit to stojiteď budu jezdit normálně a uvidím jak mě to vyjde.
Co to máš za čističe??Zajsoft píše:A proc nevemes 100 od Benziny?PINĎABC píše:Dneska dotankováno po okraj a spotřeba mile překvapila i když jsem tomu dával, ujel jsem na 58l 555km=10.4l/100km to je lepší spotřeba než na 95 oktanů od benziny. Finančně to je ovšem horší o 20haliřů na km bo 100vka od OMW stojí 35,10 Kč L ale za ten pocit to stojiteď budu jezdit normálně a uvidím jak mě to vyjde.
Ja bral vecer nekde v Krkonosich 100 od Shellu, kolem 33... A v kombinaci s tema lahvickama(44K od BG, plus 2 cistice na vstiky/soustavu, OctanBooster/cistic a neco na odvodneni), letela V8 jak splasena a pritom motor prijemne tichnul
Jo, ale přepočítáno na litry /minutuPINĎABC píše:![]()
Jupí, takže tuhle nádrž vyjedeme s cédéčkem nějakého techna
a spotřeba bude jak u tedeička
Ted naposled Wynn's, neb sem zjistil, ze na TankONO maj peknej sortiment a za pekny ceny, obecne na chemii, trebas sem tam konecne sehnal cistic na disky od MA-FRA...Deshi píše:Co to máš za čističe??
Vítej do klubu, ta moje má na hrbu už 317tisPINĎABC píše:A je to tady, už mám z káry starou vylítanou vránu před smrti.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]