Rádo se stalo, kdykolitazi4g píše:Hele, bacha chlape, mám zbraň, lopatu i alibi
Jinak díky za pokec a tip na dobrou stravu

Rádo se stalo, kdykolitazi4g píše:Hele, bacha chlape, mám zbraň, lopatu i alibi
Jinak díky za pokec a tip na dobrou stravu
Díky, z takových setkání mám vždy radost jako malej kluk.volvoclan píše:To bylo příjemné potkat taky jednou normální (ještě navíc VELMI pěkný) vůz!!!Pankáči na cestách zdraví taktéž!
Tak třeba se potkáme a zamáváme siJakub Svoboda píše:Celý příští týden se budeme toulat kolem Zlína, tak jsem zvědav kolik bude pozdravů. V pátek odjezd směr Buchlovice na svatbu a týden dovolená na Zlínsku. Paradoxně mám na autě Zlínskou SPZ
Být to v bílé, tak jsou jak krotitelé duchůPetr Marek píše:Dnes dopoledne na D1 setkání se 145 Hi Roof s Belgickou RZ. Pozdravili jsme se a společně jeli od nultého kilometru až na patnáctý.
No mě nepřehlídneš, černá XC70III a šedivá rakev na střeše.Haben píše:Tak třeba se potkáme a zamáváme siJakub Svoboda píše:Celý příští týden se budeme toulat kolem Zlína, tak jsem zvědav kolik bude pozdravů. V pátek odjezd směr Buchlovice na svatbu a týden dovolená na Zlínsku. Paradoxně mám na autě Zlínskou SPZ
Petr Marek píše:Dnes dopoledne na D1 setkání se 145 Hi Roof s Belgickou RZ. Pozdravili jsme se a společně jeli od nultého kilometru až na patnáctý.
Však já jsem si také málem stříknul!penek píše:Petr Marek píše:Dnes dopoledne na D1 setkání se 145 Hi Roof s Belgickou RZ. Pozdravili jsme se a společně jeli od nultého kilometru až na patnáctý.
Ty voe já si stříknu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koukám, že už si veze stromek.....wolf píše:někdo odsud v JIndřichově Hradci dnes dopo??
tak tos mě dostalvcar píše:Koukám, že už si veze stromek.....wolf píše:někdo odsud v JIndřichově Hradci dnes dopo??
Uživatelé procházející toto fórum: Majkl1, Urvanej