Z ničeho nic, se mi rozsvítila kontrolka na palubaku, anti skid service required. Klasika. Koukam a praskla pojistka. Hodil jsem to na diag a zjistil že DEM nekomunikuje. Vyndal jsem ji, otevřel a zjistil že je vypalena. Voda se tam nedostala ale něco způsobilo zkrat. Dle informací co jsem se tady a jinde dočetl tak to dělá pumpa. Pumpu jsem vyzkoušel a ačkoliv vrcela po privedení 12V, tak jsem ji stejně rozdelal, vyměnil uhliky skoro na konci života, dolil olej a dal zpátky. Jednotku jsem nechal opravit, namontoval a AWD stejně nefunguje. Na budicich nyni chyba žádná.
Když si výpisu hodnoty z diag, tak vidím že to posílá všechny údaje jako teplota, rychlost točení jednotlivých kol atd. ale tlak oleje je stále 0 i když je auto na zvedáku a mělo by točit všema 4ma kolama. Trošku mě zarazil proud 2400mAh do pumpy, to je normální?
No a díky tomu jsem teď tak trochu v koncích. Je ta jednotka špatně opravena, špatně jsem složil Pumpu (nepřišlo mi ze by se tam cokoliv dalo pokazit) a nebo to je ještě někde jinde? napadl mě ten snímač tlaku a teploty oleje ale když to vypisuje teplotu tak bych řekl že funguje.
Auto samo o sobě jezdí, dokonce funguje i stabilizace a protiprokluz (což bez DEM nefunguje) ale život s awd je tak nějak lepší

Nemá někdo na pujceni/vyzkoušení DEMku? Samozřejmě bych zaplatil

Díky moc.