A že ti nezamávalShadow píše:Páteční nákup v Glóbusu v Pardubicích, modrá V70I, ze všech stran řádně označená žlutými losíky, zdravím

A že ti nezamávalShadow píše:Páteční nákup v Glóbusu v Pardubicích, modrá V70I, ze všech stran řádně označená žlutými losíky, zdravím
Tak to sem byl asi já [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]hoffi píše:Dnes jsem zahlédl bílou devíti stovku ve Varech u Teska, kdopak to asi byl ?
Corek píše:Dneska double![]()
Ve Slatině pod kruháčem XC90 a zdravil první dokonce.
Následně za/před Rohlenkou další 90ka na SK značkách, myslím.
Tak ať to jezdí
V truckách se moc nevyznám, tak jsem kouknul na jejich web a rozpětí je od 330k / 1600Nm do 500K / 2500Nm.Haben píše:To vypada na fabricky Polestar na trucku... ze by jen barva, nebo tomu nechali i KW a NM pridat?
V řadě FH ano, v řadě FM o které je řeč (viz. foto několik příspěvků výše) nikoliv.ttoommaasseekk píše:Volvo vyrábí i silnější vozy než 500 koní...
Maximum je 750 v FH16.
helmutcdn píše:Tak to sem byl asi já [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]hoffi píše:Dnes jsem zahlédl bílou devíti stovku ve Varech u Teska, kdopak to asi byl ?
Já myslím, že zvyklí je tvrdé přídavné jméno, takže my jsme mladí (vzor mladý) a my jsme i zvyklí.cico píše:Poslouchej me peklo. Kdyz chces delat chytreho, tak za carkou se dela mezernik spravnetomik T5 píše:zvyklý je dobře,ostatní peklo
Uživatelé procházející toto fórum: bajt