Ale vsadim lahev, ze ve Zline do konce brezna pres den nenapadne snih tak, aby se na ceste drzel.
ničit zimáky v +13? to bys je ale nesměl mít třeba loni v lednu, když bylo i +20. Anebo přezouvat obden.... čili takhle nemůžeš uvažovat... Tady na vysočině je silně jiné počasí, znám zatáčku na cestě HB-HU, kde je i při +6st náledí díky studenýmu větru a dost řidičů tam skončilo v poli... A taky nám tu občas napadne sníh i na konci dubna a to bys musel buď přezout, nebo zůstat doma, nebo si rezervovat místo v pangejtu...Haben píše:Uhled pohledu. Ja za nezodpovedne povazuji nicit zimaky v +13 C
pojem "napadne sníh" je od kolika centimetrů? miluju pražáky (ne všech se to týká, tak mne nekamenujte) co láteřej, že "napadlo deset centimetrů sněhu a silničáře nevidět..."neuman zdenek píše:Také jsem se rozhodl, že když napadne sníh, půjdu do práce pěšky a auto nechám na dvoře.
Kdybych měl tuhle možnost, přezouvám asi také. Bohužel jezdím denně 30km.neuman zdenek píše:Také jsem se rozhodl, že když napadne sníh, půjdu do práce pěšky a auto nechám na dvoře.
No hodně lidí to nepochopilo a samo sebou neví, proč půjdu raději pěšky do práce když napadne sníh, ale to je jedno.Caesar22 píše:pojem "napadne sníh" je od kolika centimetrů? miluju pražáky (ne všech se to týká, tak mne nekamenujte) co láteřej, že "napadlo deset centimetrů sněhu a silničáře nevidět..."neuman zdenek píše:Také jsem se rozhodl, že když napadne sníh, půjdu do práce pěšky a auto nechám na dvoře.
na to jim odpovídám: "ale u nás taky silničáři kvůli deseti centimetrům nevyjížděj, to si každej uklidí sám a na silnici holt upraví rychlost"
No konečně mně někdo politoval.hajnej píše:Chudák Zdeněk
Tě taky polituju, páč už zasejc hlásej sněžení na víkendneuman zdenek píše:No konečně mně někdo politoval.hajnej píše:Chudák Zdeněk
vy ftom gottwaldově musíte mít hold něco lepšíhoHaben píše:Zdenka nelituj. V Praze bude tak mozna prset, snih nebude. A ve Zline? Bude slunicko
Nevim jak u vas na Uralu, ale u nas na Jihovychodni Morave se uz 27 let v zemepise uci neco jinehoCaesar22 píše:vy ftom gottwaldově musíte mít hold něco lepšíhoHaben píše:Zdenka nelituj. V Praze bude tak mozna prset, snih nebude. A ve Zline? Bude slunicko
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé